حضور نامزدهاي انتخاباتي در برنامه ايران سربلند
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، جلالي امروز در نشست خبري اعلام برنامه هاي راديو ايران براي انتخابات با اعلام اين مطلب اظهار داشت: ايجاد فضاي گفت و گو با مخاطبان و مسئولان استاني، برگزاري مسابقات مختلف و اهداي جوايز و گفت و گو با مشاهير هر استان از جمله آيتم هاي اصلي اين برنامه است.
وي در ادامه ايجاد فضاي شاد و رقابتي در اين برنامه براي آشنايي مردم با فضاي انتخاباتي كشور را از جمله اهداف اصلي برنامه سازان ايران سربلند دانست.
سردبير برنامه راديويي ايران سربلند در ادامه با اشاره به اين مطلب كه يك وبلاگ براي ارتباط موثر با مخاطبان برنامه ايران سربلند راه اندازي مي شود، اظهار داشت: آيتم ميدان آزادي يكي از آيتم هاي اصلي اين برنامه است كه در ميدان آزادي هر استان تريبون آزاد با حضور مردم و مسئولان برگزار مي شود.
جلالي تصريح كرد: همه هموطنان مي توانند از طريق ايميل، پيامك و تالارهاي مجازي گفت و گو با برنامه ارتباط داشته باشند./انتهاي پيام/