آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۵۵۸

هدف اصلی دانشگاه علمی- کاربردی تربیت نیروهای متخصص است

مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی- کاربردی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: هدف اصلی دانشگاه علمی- کاربردی، تربیت نیروهای متخصص است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، کامران فرائی عصر دیروز در همایش آغاز سال تحصیلی دانشجویان مرکز علمی- کاربردی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در مشهد با اشاره به بندهایی از اساس نامه این دانشگاه بیان داشت: هدف اصلی نظام علمی- کاربردی کشور استفاده از مشارکت و همکاری دستگاه ها و سازمان های دولتی و خصوصی به منظور تربیت نیروهای متخصص برای ورود به سازمان ها و مشاغل دولتی و خصوصی است.


وی در سخنان خود به تصمیم دانشگاه علمی- کاربردی بر عملیاتی شدن دروس تأکید ویژه کرد و افزود: همانطور که در دانشگاه های دنیا همه چیز کاربردی و تخصصی شده است، دانشگاه علمی- کاربردی نیز با رویکردی مشابه علم را در خدمت کاربرد قرار می‌دهد.


مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی- کاربردی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ارتقای سطح دانش و مهارت دانشجویان را لازمه حرکت به سمت آموزش کاربردی دانست و خاطرنشان کرد: افزایش سطح معلومات دانشجویان و به فعلیت رساندن آن ها از ابتدای تأسیس دانشگاه در سال 1373 جزو وظایف اصلی دانشگاه علمی- کاربردی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار