به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، «محمد حسین صفار هرندی» در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران به تحولات اخیر در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و گفت و گو با آمریکا اشاره کرد و گفت : در روزهای اخیر جریانی را شاهد هستیم که ممکن است در نگاه نخست با عادات و رویه های ما نامانوس باشد.
وی افزود:اگر تحرکی در چارچوب دیپلماسی عمومی نظام در قبال مسایل بین المللی روا داشته می شود ، این اتفاق، حرکتی در جهت تغییرات تاکتیکی است و قدرت مانوری است که ایران می تواند برای تحصیل منافع ملی و اصول نظام داشته باشد.
صفارهرندی در ادامه به تعبیر «نرمش قهرمانانه» رهبر معظم انقلاب در این باره اشاره کرد و با تشریح زمینه های شکل گیری این برخورد و خاستگاه این تغییرات تاکتیکی، شرایط امروز را به شرایط صلح حدیبیه در صدر اسلام تشبیه کرد.
وی با اشاره به آیاتی از سوره فتح قرآن کریم و به استناد آیه «هو الذی کف ایدیهم ...» اظهار داشت: این آیه بعد از وقوع صلح حدیبیه اشاره دارد و خداوند با ذکر ضرورت ها و شرایط آن روز و بیان حالتی که قوای طرفین در برابر یکدیگر متوقف شده است، یک پیروزی و ظفر را در پس این اتفاق برای مسلمانان پیش بینی می کند.
وی افزود: حالتی که ما امروز از «نرمش قهرمانانه» با جریان مسلط جهانی و استکباری در بخشی از خواسته هایمان داریم، داستان مواجهه ما در محیط سخن گفتن با قدرت های مسلط امروز به بخشی از موضوعات یعنی موضوع هسته ای محدود شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: کاروانی که به عنوان سفیر جمهوری اسلامی با مسوولیت رییس جمهوری به سازمان ملل رفت و با تکیه به اعتماد رهبری معظم انقلاب اسلامی و با اختیاراتی که از سوی وجدان بیدار انقلاب و با تکیه بر آرای مردمی که رییس جمهور خود را با رای قابل توجهی انتخاب کردند و به او این ظرفیت را بخشیدند که از زبان آنها با جهان سخن بگوید، باید درست بشناسیم.
وی با تاکید بر این تدبیر تازه ای که رییس جمهوری اسلامی ایران برای سخن گفتن با جهان یافته است، معامله بر سر مبانی و اصول نظام و انقلاب اسلامی نیست، گفت: رییس جمهوری و آگاهان به موضوعات همگی متفق هستند که به هیچ وجه آیین اصلی و مبانی نظام هیچ تغییری نکرده است.
صفار هرندی تاکید کرد: این طرح نویی که قرار است از باب گونه ای دیگر سخن گفتن در انداخته شود، صرفا در حد روش های تاکتیکی است که برای برای همه دولت ها این امکان میسر بوده که در چارچوب خط قرمزهای نظام از روش های ویژه خود مدد بگیرند.
این تحلیل گر مسایل سیاسی اظهار داشت: تغییری که در داخل کشور بعد از انتخابات رخ داد، اعتماد کردن به گروهی از زمامداران و سپردن مسوولیت کارها به آنها بود زیرا گفتند می خواهند با روش تازه ای به لحاظ تاکتیکی و فرعی با جهان مواجه شوند و امیدوار به نتیجه بخش بودن آن در جهت تحقق آرمان های نظام هستند.
صفارهرندی ادامه داد: مردم به این زمامداران اعتماد کردند و عرصه را به کسی سپردند که در تبلیغات انتخاباتی خود از این روش تازه سخن می گفت و تاکید هم می کرد که این تدبیر ناظر به تغییر اصول و مبانی نیست و وفادار به همه بنیان های نظام انقلابی خود هستند و در مسیر مورد نظر رهبری معظم انقلاب و پیرو رهنمود های امام(ره) و مسیر شهیدان حرکت می کنند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: اسلام هم این تغییر روش را منع نکرده و پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) نیز در مقاطعی متوسل به راه متفاوت برای تحقق خواسته های اصیل خود بودند.
صفارهرندی در عین حال تاکید کرد: البته دشمنان ما برای تحریک افکار عمومی و اینکه نظام بالاخره در برابر فشارهای بین المللی تن به تسلیم و ساز داده در بوق های تبلیغاتی جور دیگری وانمود می کنند که اشکالی ندارد و بگذارید بگویند زیرا مهم این است که آیا در این اتفاقی که افتاده ما فقط کسانی هستیم که از سر ناچاری رویکرد جدیدی را داشته ایم یا در دنیا اتفاقات دیگری افتاده است.
وی به تحلیل کارشناسان غربی درباره اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: برای نمونه «کریستن امانپور» از خبرنگاران کهنه کاری که نقش تحلیلگر سیاسی هم رسانه های غربی دارد، پس از سخنرانی اخیر رییس خبیث رژیم صهیونیستی گفته است «بسیاری بر این باورند که اگر بین ایران و آمریکا توافقی صورت گیرد بزرگترین اتفاقی است که در دنیا پس از جنگ سرد صورت گرفته است».
صفارهرندی ادامه داد: باید پرسید چه اتفاقی افتاده که این تحلیلگر سیاسی به رغم میل باطنی چنین اعتراف کند که در برابر هژمونی و سلطه همه جانبه آمریکا در جهان معاصر، قدرتی علم شده که توافق با این قدرت چیزی شبیه به آن دو ابرقدرت گذشته است.
وی به تحلیل های ارایه شده از سوی رسانه های غربی پیرامون رویدادهای اخیر میان ایران و آمریکا اشاره کرد و با بیان اینکه آنها به مثابه یک انتظار بزرگ پیگیر اخبار این رویداد هستند، گفت: این اتفاق برای آنها چیزی بزرگتر از اتفاقات 40 سال گذشته است.
صفار هرندی تاکید کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران یک کشور دم دستی و یک قدرت معمولی و غیرقابل اعتناء بود، مگر چنین تعبیری به کار برده می شد.
وی افزود: اینجاست که حق داریم گله مند شویم از کسانی که در مسیر پیگیری این سیاست دچار نوعی توهم و اشتباه می شوند و القائاتی را در جامعه منتشر می کنند که گویا رفتن ما به آمریکا برای اینکه به گونه ای دیگر با آنها حرف بزنیم از این منظر است که فقط ما به آنها احتیاج داریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: در حالت واقع بینانه ما هم به تعامل با دنیا احتیاج داریم و این حرف معقول نیست که بگوییم هیچ احتیاجی به آنها نداریم.
صفارهرندی افزود: حداقل برای دفع بخشی از شرارت های آنها و شرایط ظالمانه متنوع، ما هم دوست داریم و دلمان می خواهد برای رفع ظلمی که به ملت می شود از سوی تحریم گران گشایشی در احوال روزمره مردم شود اما این فقط ما هستیم که نیازمند تغییر وضیعت موجود در جهانیم؟
آقايون کت شلوار پوش و شيک شدند!!! باز اين اطلاعاتي ها يک دين جديد ديگه نازل کزده اند و اسمش رو گذاشته اند اسلام و دارند تو جامعه رواج مي دهند که دوستان توجه کنند نسخ قبلي منسوخ شده، از اين به بعد از متن جديد استفاده کرده و به استناد نسخ قبلي شورش ننماييد!!!!!! اي خدايا ما عقلمون رو داده بوديم دست کيا؟؟؟