آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۶۲۱۱
سردار فضلی خبر داد:

پیش‌بینی تمهیدات امنیتی و ایمنی برای سفر دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: تمام تمهیدات امنیتی و ایمنی برای سفر کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی فراهم شده است.
پیش‌بینی تمهیدات امنیتی و ایمنی برای سفر دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه مراسم افتتاحیه اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی غرب، شمال غرب و جنوب کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اعزام یک میلیون دانش‌آموز به مناطق عملیاتی جبهه‌ها اظهار داشت: امروز اعزام نمادین کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی از حرم مطهر و نورانی امام خمینی(ره) مهیا شده و قرار است یک میلیون نفر دانش‌آموز به مناطق عملیاتی اعزام شوند.

 

وی ادامه داد: کاروان‌های راهیان نور در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی حضور پیدا خواهند کرد و امیدواریم با دعای خیر مردم که بدرقه راه آنهاست و با همه تمهیدات لازم در نهایت ایمنی و امنیت سفر نورانی خود را انجام دهند.

 

جانشین سازمان بسیج مستضعفین در خصوص تمهیداتی امنیتی برای سفر دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی خاطرنشان کرد: تمامی تمهیدات پیرامون مباحث امنیتی و ایمنی برای سفر دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی در قالب کاروان‌های راهیان نور در کار مشترک با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته و نظارت و هدایت انجام خواهد شد و امیدواریم با دعای خیر مردم نذر و نیاز و قربانی حادثه‌ای را شاهد نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار