آغاز ثبت نام سفرزیارتی راهیان نور از اول دی ماه در دانشگاه پیام نور رشت

محمد مصطفی یوسف زاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت،با اشاره به آغاز ثبت نام سفرزیارتی راهیان نور از اول دی ماه در دانشگاه پیام نور رشت گفت: سفر های راهیان نور با هدف زنده نگه دشتن یاد و خاطره شهیدان و ترویج فرهنگ والا و متعالی ایثار، جهاد و شهادت برگزار می شود، لیکن چند سالی هست که با فرمان مقام معظم رهبری، با شور و نشاطی مضاعف در دانشگاه ها با متولی گری بسیج دانشجویی اجرا می شود.
وی افزود: بسیج دانشجویی پیام نور رشت در نظر دارد در اسفند ماه سال جاری به برگزاری این سفر زیارتی اقدام کند.
مسئول ستاد اردویی و راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت در ادامه تصریح کرد: تدابیر خاص و الویت های سفر امسال، برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس در سطح دانشگاه پیش از سفر و نیز تمرکز بر برنامه های فرهنگی ویژه در طول سفر با همکاری طلاب و راویان برادر و خواهر در هر ماشین بطور مجزا و زیارت قم و جمکران است.
یوسف زاده گفت: ظرفیت پیش بینی شده برای اردوی راهیان امسال با افزایش نسبی تا 190 نفر متشکل از دانشجویان برادر و خواهر این دانشگاه است.
وی خاطرنشاان کرد: آغاز این سفر از نیمه دوم اسفند است و دانشجویان از مناطق عملیاتی خوزستان، فکه، شوش، دوکوهه، طلاییه، شلمچه، اروندرود، خرمشهر و پاسگاه زید بازدید می کنند.
لازم به ذکر است، آغاز ثبت نام از اول دی ماه سال جاری به مدت دو ماه است که به دو شیوه حضوری و پیامکی از طریق سامانه این پایگاه با ارسال کد، نام، نام خانوادگی، کدملی به شماره 3000262524 صورت می گیرد.
بسيار جاي تقدير داره که مطيع رهبري هستين