کد خبر:۲۶۶۹۹۰
مراسم تکریم و معارفه معاونین وزارت ارشاد-1

نوش‌آبادی: وزارت ارشاد متولی فرهنگ کشور است/اجرای مهندسی فرهنگی از اولویت هایی است که باید به آن توجه شود

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد گفت: وزارت ارشاد متولی فرهنگ کشور به شمار می‌رود و از این سو این وزارتخانه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و طبیعی است که اجزای آن باید با هم هماهنگ باشند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسین نوش‌آبادی در مراسم تکریم و معارفه معاونین وزارت ارشاد که صبح امروز در سالن سینمایی این وزارتخانه برگزار شد با بیان اینکه لازم می‌بینم از حسن ظن جنتی که من را به عنوان همکار خود پذیرفته است تشکر کنم گفت: امیدوارم بتوانم در این وظیفه پاسخگوی این حسن اعتماد باشم.همچنین از زحمات معاونینی که در طول چند سال اخیر خدمات شایانی را در عرصه فرهنگ انجام داده‌اند تشکر می‌کنم.
 
وی ادامه داد: امیدوارم آقایان حجت‌الاسلام مسعودپور، محمدزاده و علی اسماعیلی در آینده توفیقات زیادی را کسب کنند همچنین از معاونین جدیدی که توفیق همکاری با آنها را دارم نیز تشکر و قدردانی می‌کنم.
 
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارشاد اظهار داشت: هر دستگاه و نهادی براساس وظایف ذاتی که برای آن مشخص شده باید مجموعه‌ای را برای خود طراحی کرده و افراد منسجم و همدل را به کار بگیرد تا از این طریق بتواند به اهداف تعیین شده برای خود دست پیدا کند.
 
نوش‌آبادی افزود: وظیفه ذاتی وزارت ارشاد متولی فرهنگ بودن است و از این جهت این وزارتخانه از اهمیت بالایی برخوردار است؛ در این راستا طبیعی است که همه اجزا باید با هم همکاری داشته باشند تا بتوانند به هدف نهایی خود برسند.
 
وی در همین زمینه افزود: اهمیت وزارت ارشاد به حدی است که در افق چشم انداز 1404 اولین جمله‌ای که مطرح شده درباره مقوله فرهنگی است. این سند چشم انداز یادآور می‌شود که باید در افق 1404 ایرانی جا افتاده داشته باشیم، ایرانی که توسعه یافته و فرهنگ ایرانی-اسلامی در آن وجود داشته باشد.
 
نوش‌آبادی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بر سند چشم انداز 1404 تاکید دارند افزود: قطعا این نکته نشان‌دهنده اهمیت دستگاه فرهنگی است؛ چرا که تمام موارد ذکر شده در این سند چشم انداز از مقوله فرهنگی برخوردار است و دولت باید برای تمام برنامه‌های این سند چشم انداز، سند فرهنگی تهیه کند.
 
وی اظهار داشت: رهبری در ذیل سند چشم انداز 1404 فرموده‌اند که رشد فرهنگی و آموزشی کشور باید متناسب با اهداف این سند باشد. وزارت ارشاد در کنار وظایف جاری خود ماموریت‌های ویژه و رسالت راهبردی‌ای نیز دارد که یکی از این ماموریت‌ها ارائه الگوی توسعه ایرانی-اسلامی است. ارائه چنین الگویی هم در سند چشم انداز 1404 آمده و هم توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است و این وزارتخانه باید سال آینده این الگو را تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارسال کند.
 
وی با اشاره به مسئولیت دوم وزارت ارشاد گفت: مسئولیت همکاری و هماهنگی برای اجرای مهندسی فرهنگی در کشور که مورد تاکید رهبری نیز است، از دیگر وظایف این وزارتخانه به شمار می‌آید اجرای مهندسی فرهنگی هم توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و هم توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: البته تهیه سند ملی توسعه روابط فرهنگی در سطح بین‌الملل نیز از دیگر وظایف وزارت ارشاد است که باید به آن توجه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار