
کد خبر:۲۶۷۴۱۸
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی؛
هجرت و جهاد در راه خدا جزو لاینفک بسیج است
پیام یوسفی در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت؛هجرت و جهاد در راه خدا جزو لاینفک بسیج و اردوهای جهادی برای دانشجویان منشا برکات زیاد و کسب تجربه است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از بیرجند؛مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ،با بیان اینکه هجرت و جهاد در راه خدا جزو لاینفک بسیج است، گفت: اردوهای جهادی برای دانشجویان منشا برکات زیاد و کسب تجربه است تا برای میادین بزرگتر آماده شوند.
یوسفی گفت: بسیج برای حضور در میادینی که مردم و نظام جمهوری اسلامی نیازمند آن هستند آمادگی کامل دارد.
وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی، مسئولان ارزشی و نهاد رهبری در دانشگاه را کمک میکند، افزود: این کار برای یک هدف مقدس و کادرسازی برای آینده نظام جمهوری اسلامی است.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: وظیفه عمده بسیج دانشجویی طلبگی و شرکت در حلقههای صالحین است. افرادی که به عضویت بسیج در میآیند با شرکت در این حلقهها مسائل بصیرتی را به بحث میگذارند.
وی با اشاره به فعالیتهای سیاسیگری و نشست بصیرتی و کرسی آزاد اندیشی بسیج دانشجویی، افزود: فعالیت در بعد جهادی و عملیاتی مانند بسیجیان صدر انقلاب همانا حضور در اردوهای جهادی است. اردوهای جهادی به خودسازی و دلکندن از تعلقات دنیایی انسان کمک میکند و علاوه بر محرومیتزدایی و خدمترسانی، مشارکت و همدلی مردم را برمیانگیزد.
یوسفی با بیان اینکه هجرت و جهاد در راه خدا جزو لاینفک بسیج است، گفت: اردوهای جهادی برای دانشجویان منشا برکات زیاد و کسب تجربه است تا برای میادین بزرگتر آماده شوند.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی خراسان جنوبی به مسئولیت بسیج دانشجویی در دانشگاهها اشاره و تاکید کرد: مسئولان بسیج دانشجویی باید مظهر اخلاص و گذشت و تقوا باشند و به یک عظمت روحی رسیده باشند. مسئول بسیج دانشجویی باید از سنگر ولایت فقیه با عملکرد و منطق دفاع کند.
گفتنی است در پایان از زحمات سامان نیازی تقدیر شد و محمد حکیمی پور به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.