کد خبر:۲۶۹۰۷۸
مدیر شبکه جهانی ولایت:

کرسی‌های آزاداندیشی با محوریت دین و مذهب برگزار شود

مدیر شبکه جهانی ولایت گفت: کرسی‌های آزاداندیشی به صورت علمی و دوستانه و با محوریت دین و مذهب در دانشگاه‌ها برگزار شود.
کرسی‌های آزاداندیشی با محوریت دین و مذهب برگزار شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، آیت الله حسینی قزوینی ظهر امروز در دانشگاه جامع گلستان گفت: برای شفاف سازی و پرده برداری از نقشه های شوم وهابیت باید به طور صریح وارد عمل شد.

 

 وی افزود: تفکر پیروان سلفی های تکفیری از جهل سرچشمه می گیرد و اگر به صورت منطقی و مستدل مذاهب را برای آن ها شرح دهیم، بسیارند جوانانی که مذهب شیعه را بپذیرند.

 

مدیر شبکه جهانی ولایت تاکید کرد: اولین اقدامات علیه ترویج نادرست فرقه های تکفیری باید از دانشگاه ها آغاز شود.

 

قزوینی ادامه داد: پیرو منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری در برپایی کرسی های آزاداندیشی باید قسمت قابل توجهی از این کرسی ها را به روشنگری پیرامون دین و مذهب اختصاص داد تا اساتید و دانشجویان مذاهب مختلف با دلیل و منطق حقانیت حرف های خود را اثبات کنند.

 

وی به دوستانه بودن این گفتگوها اشاره کرد و افزود: این گفتگوها نه تنها به وحدت ضرر نمی رساند؛ بلکه پایه های وحدت را محکم تر خواهد کرد.

 

مدیر شبکه جهانی ولایت جهاد نکاح که مفتی های سلفی های تکفیری به راه انداختند را محکوم کرد و گفت: 99 درصد وهابیون ایرانی پایبند به غیرت ناموسی هستند و اذعان دارند که این فتواها در صدد خدشه وارد کردن به چهره دین است.

 

قزوینی همچنین در پایان خبر منتشر شده در بسیاری از سایت های داخلی و خارجی در رابطه با اعزام زنان وهابی ایران به سوریه جهت جهاد نکاح را به شدت تکذیب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار