کد خبر:۲۷۰۰۵۰
رسانه های غربی گزارش دادند

اوباما با تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران مخالفت کرد

خبرها حاکی از آن است دولت باراک اوباما از راه های گوناگون از کنگره خواسته است اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران را به تعویق بیاندازد.
اوباما با تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران مخالفت کرد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، رسانه های آمریکایی گزارش دادند دولت باراک اوباما با ارسال پیام های گوناگون به کنگره از اعضای آن خواسته است تحریم های جدید علیه ایران را به تعویق بیاندازد.


وندی شرمن عضو ارشد مذاکره کننده آمریکا در گروه 1+5 روز گذشته از کنگره درخواست کرده است تا زمانی که نتایج مذاکرات هسته ای منتشر نشده است از اعمال تحریم جدید خوداری کند.


رویترز نیز در گزارشی اعلام کرد جای کری وزیر امور خارجه آمریکا در همین زمینه روز پنجشنبه آینده با نمایندگان سنا دیدار می کند. کری در جهت منصرف کردن سنا برای اعمال تحریم جدید علیه ایران با اعضای آن دیدار می کند. جک لیو، وزیر جدید خزانه داری آمریکا  نیز در این دیدار حضور خواهد داشت.رویترز عنوان کرده است این دیدار محرمانه خواهد بود.


همچنین جن ساکی یکی از سخنگوهای وزارت امور خارجه آمریکا نیز از تقاضای باراک اوباما از کنگره برای تعویق تصویب تحریم های جدید علیه ایران خبر داد.


از سوی دیگر قرار بود کمیته امور بانکی مجلس سنا این هفته تشدید تحریم ها علیه ایران را بررسی کند اما توزیع نشدن پیش نویس این طرح بین اعضای آن می تواند به نوعی بیانگر تعویق این جلسه باشد.


در همین حال یکی از ثروتمندترین مردان آمریکا در یک میزگرد دانشگاهی از دولت این کشور خواسته است با انداختن یک بمب اتم بر روی کویر ایران در مورد برنامه اتمی به تهران هشدار دهد.


شلدون ادلسون از دوستان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونسیتی است و کمک های مالی فراوانی به این رژیم کرده است.


دور تازه مذاکرات ایران و 6 قدرت جهانی (روسیه، ایالات متحده، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روزهای 16 و 17 آبان در حالی بار دیگر در ژنو برگزار می‌شود که تصویب احتمالی تحریم‌های جدید می‌تواند مذاکرات را تحت الشعاع قرار دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار