کد خبر:۲۷۰۱۹۱
از دقایقی قبل؛

جلسه علنی مجلس برای بررسی صلاحیت ۳ وزیر پیشنهادی آغاز شد/ 93 کرسی خالی نمایندگان در مجلس

نشست علنی امروز نمایندگان مجلس برای بررسی صلاحیت و برنامه‌های سه وزیر پیشنهادی «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و امور جوانان» آغاز شد.
جلسه علنی مجلس برای بررسی صلاحیت ۳ وزیر پیشنهادی آغاز شد/ 93 کرسی خالی نمایندگان در مجلس

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست علی لاریجانی رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان آغاز شد.

 

نشست امروز مجلس به بررسی صلاحیت و برنامه‌های 3 وزیر پیشنهادی «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و امور جوانان» که تنها دستورکار جلسه علنی امروز وکلای ملت در صحن بهارستان است، اختصاص دارد.
 
بهارستان‌نشینان در این جلسه قرار است برنامه‌های رضا فرجی‌دانا گزینه دولت برای تصدی وزارت علوم، علی‌اصغر فانی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش و رضا صالحی‌امیری وزیر پیشنهادی ورزش و امور جوانان را بررسی کنند.
 
سخنرانی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان و بیان دفاعیات وی از سه وزیر پیشنهادی و بیان ادله مخالفان و موافقان گزینه‌های معرفی شده دولت برای تصدی سه وزارتخانه «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و امور جوانان» از جمله اموری است که در جلسه بررسی صلاحیت 3 وزیر باقیمانده از کابینه یازدهم باید انجام شود.
 
براساس آیین‌نامه داخلی مجلس در مورد هر وزیر دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق با حفظ ترتیب یک­‌نفر مخالف و موافق هر کدام براى مدت پانزده دقیقه فرصت خواهند داشت. پس از آن وزیر به مدت 30 دقیقه براى دفاع از برنامه و صلاحیت خود وقت خواهد داشت.
 
بحث و بررسى براى تک تک وزیران به ترتیب حروف الفباى وزارتخانه به همین شیوه انجام می‌‏گیرد. در پایان هم در مورد هرکدام از وزرا از نمایندگان رأی‌گیرى به عمل می‌‏آید.
 
بررسی صلاحیت کابینه دولت یازدهم پنجشنبه، 24 مردادماه در صحن علنی پارلمان به پایان رسید و بهارستان‌نشینان به تمام وزرا به‌جز وزرای پیشنهادی علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان اعتماد کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار