آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۱۶۵
تشکل های دانشجویی لرستان:

دولتمردان با اقدامات نابجا قبح ارتباط با آمریکا را نشکنند

تشکل‌های اسلامی دانشجویی و فازغ التحصیلان لرستان به مناسبت سالروز 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: دولتمردان با اقدامات نابجا قبح ارتباط با آمریکا را نشکنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، در بیانیه تشکل های اسلامی دانشجویی و فازغ التحصیلان لرستان که به مناسبت سالروز 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی صادر شده آمده است: از دولت و مسئولین سیاست خارجی می خواهیم تا با پیروی از فرامین رهبر فرزانه انقلاب و رعایت اصل عزت و حکمت و مصلحت، در مقابل ترفندهای شیطان بزرگ مقاومت کرده و مواظب باشند با حرکت های نابجا و مباحث انحرافی قبح رابطه و مذاکره با آمریکا این شیطان بزرگ و دشمن شماره یک بشریت شکسته شود.
 

در این بیانیه تصریح شده است: در سالروز مبارزه با استکبار جهانی مبارزه بین حق با باطل از هابیل و قابیل شروع شد و هر زمانی متناسب با شرایط آن دوران تاکنون ادامه یافته است گاهی حق در قالب شمشیر عدالت علی (ع) و خون سرخ امام حسین(ع)و یارانش و باطل تحت لوای غاصبان و جنایتکارانی مثل ابوسفیان و یزید و یا خشکه مقدسان احمقی مثل خوارج و دورانی هم جبهه باطل و استعمارکهن با جنگ و خونریزی برای فتح سرزمین ها در مقابل مبارزات ضد استعماری جبهه حق قرارگرفت .
 

در بیانیه تشکل های اسلامی دانشجویی و فازغ التحصیلان لرستان خاطرنشان شده است: امروزه هم جبهه حق با پیروی از اسلام ناب محمدی(ص) و تحت لوای پرچم عدالت طلبی علی بن ابیطالب(ع) و خط سرخ سالار شهیدان امام حسین (ع) نظام طاغوتی دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را بر انداخته و به صورت نظامی مبتنی بر ولایت فقیه در ایران اسلامی حاکمیت یافته و بعد ازسه دهه منشا بیداری اسلامی در همه کشورهای اسلامی و به الگوی مناسبی برای کلیه آزادیخواهان جهان تبدیل شده است.
 

این بیانیه یادآور شده است: اما با این حال جبهه باطل امروز درقالب مثلث شوم غربی، عربی ، عبری یعنی آمریکا و صهیونیسم جهانی و کشورهای مرتجع و تروریست پرور عربی، در مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی و بیداری اسلامی و کشورهای خط مقاومت مثل سوریه و حزب الله با تمام توان به توطئه و تخریب و کشتار مسلمانان مشغول است؛ لذا امروزه بار دیگرشاهد وحدت ابوسفیان ها و یزیدیان زمان یعنی آمریکا و بنی اسرائیل و انگلیس با خوارج دوران یعنی حاکمان خونریز عربستان و قطر و ترکیه و بحرین علیه فرزندان عاشورا هستیم.
 

در بیانیه تشکل های اسلامی دانشجویی و فازغ التحصیلان لرستان خاطرنشان شده است: همچنانکه بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن شماره یک ما خوانده بودند، امروز هم آمریکا با همان خوی درندگی گذشته خود، با تحریک حاکمان منطقه و با حمایت از رژیم صهیونیستی به شیطان بزرگ و دشمن شماره یک ملت ایران و مسلمانان و آزادیخواهان جهان تبدیل شده است؛ چرا که صحنه گردان اصلی تربیت و تقویت و ترویج تروریست های تکفیری و وهابی و اعزام آنها همراه با سلاح های مدرن به سوریه و عراق و افغانستان و پاکستان و شمال آفریقا و مرزهای ایران اسلامی و از جمله ضایعه شهادت جمعی از مرزبانان ما در سراوان و تحریمهای اقتصادی و فشارهای سیاسی به بهانه واهی انرژی و سلاح هسته ای علیه ایران اسلامی و مسلمانان جهان آمریکاست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار