آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۳۴۴۰
دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی لرستان:

جامعه دانشجویی خواستار زدودن وزارت علوم از عناصر جریان فتنه است

دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی لرستان گفت: جامعه دانشجویی خواستار زدودن وزارت علوم از عناصر جریان فتنه است.

میلاد شرفی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، انتصاب توفیقی و میلی منفرد توسط وزیر علوم را توهین به مجلس و عدم توجه به مطالبات دانشجویی دانست و بیان داشت: جامعه دانشجویی خواستار زدودن وزارت علوم از عناصر جریان فتنه است.


وی افزود: وزیر علوم با وجود آگاهی داشتن از علت عدم اقبال جامعه دانشگاهی و نمایندگان به میلی منفرد و توفیقی به نظر می‌رسد که با این اقدام خود نیز نسبت به عوامل فتنه بی اعتقاد نیست.


دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان خواستار تسریع در استیضاح وزیر علوم شد و گفت: جامعه دانشگاهی و دانشجویان هیچگاه فتنه 78 و 88 را از یاد نخواهند برد؛ از این رو هیچ گاه اجازه نخواهند داد که عوامل فتنه بار دیگر میدان دار دانشگاه ها شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار