سجادی از تجربه لازم برای اداره وزارت ورزش و جوانان برخوردار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۳۷۷۷
جلیلی در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان:

سجادی از تجربه لازم برای اداره وزارت ورزش و جوانان برخوردار است

نماینده مردم مسجد سلیمان با اشاره به اهمیت توجه به برنامه‌محوری در وزارتخانه ورزش و جوانان، گفت که سجادی از تجربه لازم برای اداره این وزارتخانه برخوردار است.
سجادی از تجربه لازم برای اداره وزارت ورزش و جوانان برخوردار است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس و در موافقت با وزیر پیشنهادی ورزش گفت: باید تلاش شود تا فردی به عنوان وزیر ورزش انتخاب شود که توانایی لازم را برای هدایت این وزارتخانه داشته باشد. امروز اگر ما شاهد بی‌ثباتی در عرصه ورزش کشور هستیم این بی‌ثباتی ناشی از بی‌برنامگی در وزارت ورزش است فردی توانمند و بابرنامه برای اداره این وزارتخانه انتخاب شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها به خاطر بی‌ثباتی‌های موجود به حداقل خود می‌رسد.

 

وی افزود: امروز آقای سجادی با توان و تجربه خود در این حوزه این امکان را ایجاد می‌کند که بتوانیم با رویکرد برنامه‌محور برای دستیابی به ثبات لازم در حوزه ورزش و جوانان دست پیدا کنیم. اگر امروز ضرورتی می‌بینیم که باید استراتژی‌ها، اهداف و ساختار وزارت ورزش تغییراتی را داشته باشد این تغییرات نیازمند وجود مدیری است که دارای شناخت کافی از لایه‌های مختلف حوزه ورزش برخوردار باشد. آقای دکتر سجادی با عنوان فردی باتجربه هم در حوزه وزارت آموزش و پرورش و هم در وزارت ورزش و جوانان این شایستگی را برای احراز پست وزارت ورزش در اختیار دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: اگر امروز نگرانیم که چرا برنامه راهبردی و توسعه نظام جامعه ورزش ما به سرانجام نرسیده نیازمند آن است وزیری انتخاب شود که توان شناخت حوزه ورزش استراتژی‌های آن اهداف بلند‌مدت و برنامه‌های عملیاتی آن را درک کرده باشد.

 

جلیلی خاطرنشان کرد:‌ در بخش سرمایه‌گذاری بویژه زیرساخت‌های ورزشی رویکرد آن بیشتر به قشر جوان و نوجوان کشور بازمی‌گردد نیازمند افرادی است که توانایی لازم را برای کار در حوزه جوانان و نوجوانان را در کارنامه مدیریت خود داشته باشند. همچنین امروز پاسخ به نیازهای حال و اینده ورزشکاران و جوانان در بخش‌های منابع انسانی، ساختار و منابع اعتباری از دغدغه‌هایی است که بسیاری از نمایندگان را به ویژه در خصوص حوزه‌های انتخابیه به خود مشغول کرده است. برای برون رفت از این وضعیت انتخاب افرادی که رویکرد اعتدال و انصاف را همواره در دستور مدیریتی خود داشتند می‌تواند برای به کارگیری در این وزارتخانه مناسب باشد.

 

وی افزود: امروز هدایت وزارت ورزش و جوانان نیاز به برنامه محوری دارد معمولا کسی از عهده این کار برمی‌آید که شناخت درست از قلمرو مدیریتی و وزارت خود داشته باشد و از توانایی لازم برای بکارگیری ظرفیت‌های مختلف در وزارتخانه برای هدایت آن رادر اختیار داشته باشد. تجربه توانمندی و تحصیلات آقای دکتر سجادی به موفقیت وی در حوزه ورزش و جوانان کمک می‌کند.

 

نماینده مردم مسجد سلیمان در خانه ملت، اظهار داشت: اگر به توانمندی، تجربه،‌سلامت، پایبندی به برنامه و اخلاق اعتقاد داریم باید بدانیم که وزارت ورزش نیاز به افرادی دارد که فارغ از رویکردهای سیاسی و جناحی تلاش برای بکارگیری ظرفیت‌های لازم در وزارتخانه را در دستور کار خود داشته باشد.

 

جلیلی خطاب به وزیر پیشنهادی ورزش خاطرنشان کرد: تعامل خود را با مجلس و فراکسیون‌ ورزش و جوانان به طور مستمر و پایدار حفظ کنید. مدیران سیاسی را در ورزش به کار نگیرید. اعتماد و احترام به پیشکسوتان و جوانان نوآور و خلاق برای بکارگیری در اتاق فکرها و حوزه مشاوره‌ای خود استفاده و از آنها بهره ببرید.

 

وی همچنین ادامه داد: منابع و اعتبارات را به طور متوازن بین بخش‌های مختلف در حوزه ورزش و جوانان و مناطق مختلف کشور توزیع کنیم اقتصاد ورزش را به طور جدی دنبال و اصل 44 را در حوزه وزارت ورزش و جوان کنار نگذاریم و پیشکسوتان عرصه ورزش را مورد احترام قرار دهیم.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار