رمان «اسماعيل» اميرحسين فردي در آمريكا منتشر ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اميرحسين فردي، نويسنده ادبيات انقلاب و دفاع مقدس درباره رمان «اسماعيل»، با اعلام اين خبر، گفت: نسخه ترجمه شده اين كتاب براي بازبيني به حوزه هنري ارسال شده است و از من خواستهاند يادداشتي درباره مفهوم و فضاي كلي كتاب براي پشت جلد آن بنويسم تا بعد از انجام اين مراحل، چاپ انبوه اين رمان در آمريكا صورت ميگيرد.
وي با تأكيد بر اينكه با ترجمه اين كتاب به دنبال رساندن صداي انقلاب از طريق ادبيات داستاني به گوش جهانيان هستيم، ادادمه داد: قصد داريم براي اينكه طيف گستردهتري از مخاطبان، كتاب را بخوانند بستر حضور آن را در نمايشگاههاي مختلف بينالمللي نيز فراهم كنيم.
فردي با بيان اينكه با ترجمه انگليسي، اين اثر بهتر ديده و خوانده ميشود، افزود: ترجمه اين كتاب همچون چندين اثر ديگري كه پيش از اين در حوزه انقلاب ودفاع مقدس به انگليسي برگردانده شده است موفقيتي براي ادبيات انقلاب اسلامي محسوب ميشود، چون محتواي انقلاب را منتقل مي كند.
پل اسپراكمن، مترجم آمريكايي اين كتاب پيش از اين كتابهاي «شطرنج با ماشين قيامت» نوشته حبيب احمدزاده و «سفر به گراي 270 درجه» نوشته احمد دهقان و از ديگر آثار مركز آفرينشهاي ادبي حوزه هنري را ترجمه كرده است./انتهاي پيام/