توسعۀ برنامه های سلامت کودک همکاری بخشی است/ علم کودک سالم در کشور وجود ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۶۰۳۳
معاون بهداشتی وزارت بهداشت:

توسعۀ برنامه های سلامت کودک همکاری بخشی است/ علم کودک سالم در کشور وجود ندارد

معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: توجه به مسأله سلامت کودک نیازمند همکاری های بین بخشی و بهره گیری از تجارب کشورهاست.
توسعۀ برنامه های سلامت کودک همکاری بخشی است/ علم کودک سالم در کشور وجود ندارد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بیست و هفتمین نشست نظریه پردازی سلامت در فرهنگستان علوم پزشکی که به موضوع تکامل کودک اختصاص داشت، با بیان اینکه افرادی که باید رشد تعالی کودکان را طراحی کنند کم هستند و شناخت دانش کافی در این زمینه در کشور وجود ندارد،گفت: علم کودک سالم در کشور وجود نداشت و خیلی طول کشید تا در این زمینه فعالیت شود، از سال ۷۴ شاخص‌هایی را ارزیابی کردیم و بحث رشد تعالی کودکان از سال ۸۵ آغاز شد.

 

وی افزود: در این زمینه در کشور بسیار عقب هستیم زیرا افرادی که باید رشد تعالی کودکان را طراحی کنند کم هستند دانش و شناخت کافی را در این زمینه کسب نکردیم.

 

معاون بهداشتی وزارت بهداشت اظهار کرد: این کار نیازمند همکاری بین بخشی بین وزارت بهداشت، وزارت رفاه، بهزیستی، آموزش و پرورش و سایر ارگان‌ها است و باید در این زمینه از تجربیات کشورهای دیگر استفاده کنیم.سیاری در پایان گفت: برای اجرای برنامه‌های رشد و تعالی کودکان نیازمند تخصص‌های مختلفی هستیم که این تخصص‌ها در وزارت بهداشت وجود ندارد و باید از طریق کار بین بخشی از این تخصص‌ها استفاده کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار