به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، به مناسبت سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین، مراسم تجلیل از بسیجیان نمونه دانشجوی دانشگاه سوره 6 آذر بعد از نماز جماعت ظهر با حضور رئیس دانشگاه و معاون فرهنگی بسیج دانشجویی در نمازخانه دانشگاه برگزار، و جوایزی به آنها اهدا شد.
در این جلسه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه حضور داشتند تا نشان دهنده وحدت بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان باشد.
روشن، رئیس دانشگاه سوره عملکرد یک ساله بسیج را مورد ارزیابی قرار داد و به اردوی راهیان دانشگاه اشاره کرد و آن را یکی از کارهای ماندگار بسیج دانشجویی دانشگاه سوره دانست.
وی با توجه به عضویت امسال بسیج دانشجویی دانشگاه سوره در شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی را که چندی پیش در انتخابات این شورا مقام پنجم را کسب کرده بود، افتخاری دیگر با توجه به تعداد کم دانشجو در دانشگاه دانست.
رئیس دانشگاه سوره ضمن تشکر از بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان به دلیل زحمات یک ساله و هماهنگی و تعامل دو بسیج، ابراز امیدواری کرد سال آینده هنگامی که به نامه اعمال بسیج و دانشگاه نگاه می کنیم، این نهاد یک گام جلوتر باشد.
امیر وجدانی، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی نیز در این مراسم به موضوع جنگ نرم و اهمیت بسیار حوزه فرهنگ و هنر در آن تاکید کرد و از مسئولان دانشگاه با توجه به این که دانشگاه سوره یک محیط دانشجویی و علمی در راستای فرهنگ و هنر است، خواست با دانشجویان در این حوزه همکاری داشته باشند.
همچنین وی با اشاره به اینکه برای فتح قله های فرهنگ و هنر هنوز جای کار بسیار داریم، از بسیج دانشجویی دانشکده هنر خواست در این حوزه بیش از پیش وارد شود.
معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به جایگاه و رسالت بسیج و با قرائت بخشی از پیام تاریخی امام مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی، اهمیت بسیج دانشجویی را هم در همین راستا دانست و از بسیجیان خواست تا با توجه به اهداف و آرمان های بسیج که همانا خیر و عزت و اقتدار کشور ایران است، نیازها و واقعیت های موجود را بشناسند و بر این مبنا با تلاش به حرکت خود ادامه دهند.
امیدعلی مسعودی، یکی از استادان بسیجی دانشگاه دیگر سخنران مراسم بود که ضمن خاطره گویی از دوران دفاع مقدس، بسیج را جایگاهی شایسته برای فعالیت در عرصه علم و دانش دانست و آرزو کرد همچنان که بسیج در سایر حوزه ها فعالیت های خوبی داشته، در حوزه تعلیم و تعلم نیز بسیجی های خوبی داشته باشیم.
وی با ذکر خاطره ای از دکتر شهید شهریاری، وی را فردی مجد در حوزه آموزشی و تحقیقاتی دانست که انسانی خداجو بود و هیچ گاه ارتباط خود را با روحانیون قطع نکرد.