کد خبر:۲۷۷۷۸۴

یارانه اتوبوس و مترو دوشنبه واریز می‌شود

معاون توسعه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: کل اعتبار یارانه بلیت مترو و اتوبوس برای کشور در سال جاری، ۲۴۵۰ میلیارد ریال است که ...
یارانه اتوبوس و مترو دوشنبه واریز می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد امامی امین درباره پرداخت یارانه بلیت اتوبوس و مترو اظهار داشت: متأسفانه بعضی از دوستان هر وقت می‌خواهند مشکل اجتماعی را حل کنند بیانیه سیاسی می‌دهند که نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه مشکلات را چند برابر می‌کند.

 

وی ادامه داد: کل اعتبار یارانه بلیت مترو و اتوبوس برای کل کشور در سال 92 حدود 2450 میلیارد ریال است که از این مقدار 1700 میلیارد ریال مربوط به یارانه بلیت شرکت‌های اتوبوسرانی و 750 میلیارد ریال مربوط به حوزه قطار شهری و متروی تهران است.

 

امامی امین بیان داشت: در 29 آبان سال جاری دولت از کل اعتبارات یارانه بلیط مترو و اتوبوس 75 درصد را تخصیص داده است ولی به دلیل اینکه ساز و کار توزیع یارانه بلیط مترو و اتوبوس در گذشته متوازن نبوده است در معاونت پشتیبانی تیم کارشناسی تشکیل شد و نسبت به تغییر نحوه توزیع اعتبارات یارانه بلیت مترو و اتوبوس اقدام کرد.

 

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بیان داشت: در گذشته این یارانه به حساب شهرداری‌ها واریز می‌شد در حالی که شرکت‌های اتوبوسرانی و مترو معترض این موضوع بودند و معتقدند که این وجه باید به حساب شرکت‌های اتوبوسرانی و مترو واریز شود.

 

وی افزود: بر اساس مکاتباتی که با شهرداران کل کشور داشته‌ایم مقرر شد این یارانه بلیت اتوبوس و مترو مستقیماً به حساب شرکت‌های اتوبوسرانی و متروی کل کشور واریز شود و تاکنون 90 درصد از شهرداران کشور به غیر از شهر تهران و چند کلانشهر دیگر نامه موافقت با این موضوع به سازمان ارسال کرده‌اند.

 

امامی امین خاطرنشان کرد: در دوشنبه هفته آینده هزار میلیارد ریال از تخصیص یارانه بلیت مترو و اتوبوس به حساب شرکت‌های اتوبوسرانی و مترو واریز می‌شود و مرحله دوم نیز آخر آذر با مبلغ 870 میلیارد ریال به حساب ذینفعان واریز می‌شود.

وی درباره تخصیص اعتبار یارانه بلیت مترو و اتوبوس استان تهران اظهار داشت: رقم قابل توجهی را برای تهران اختصاص داده‌ایم که در آینده اعلام می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار