کد خبر:۲۷۸۹۵۲
مقدمفر در جمع خبرنگاران:
مسائل مطرح شده در خصوص تغییر موضع ما در مورد سوریه جوسازی است
کارشناس مسائل سیاسی گفت: بعد از توافقات ژنو هیچ تغییر موضعی در خصوص کشور سوریه اتفاق نیفتاده و مسائلی که در حال حاضر مطرح میشود جوسازی بیش نیست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مقدمفر در حاشیه اختتامیه همایش بین المللی «بسیج و رسانه» در جمع خبرنگاران در مشهد گفت: در خصوص مذاکرات ژنو ما به طرف مقابل اعتمادی نداریم اما راه در توافقنامه برای طرفین باز است و هر گاه حرکتی خلاف توافقات مشاهده شود دستگاه دیپلماسی ما می تواند توافقنامه را «کان لم یکن» اعلام کند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به توافقات ژنو ما در قبال سوریه کوتاه خواهیم آمد، پاسخ داد: به هیچ وجه این تغییر موضع صورت نگرفته است و مواضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به مسائل سوریه همچنان ثابت است و در خصوص سوریه ما همیشه پای کار هستیم.
مقدمفر این امر را جوسازی دانست و در خصوص تحریم های جدید 16 شرکت کشتیرانی ایران گفت: این تحریمها مربوط به مصوبات در گذشته بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰