کد خبر:۲۷۸۹۷۲
کارشناس پارک علم و فناوری فارس عنوان کرد:

2 دلیل محدود ماندن شرکت‌های دانش بنیان + راه حل

کارشناس پارک علم و فناوری فارس با اشاره به مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش بنیان، راه حل پیشنهادی برای حل این مشکلات را ارائه کرد.
2 دلیل محدود ماندن شرکت‌های دانش بنیان + راه حل

سعید اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اقتصاد دانش بنیان گفت: در شرایط فعلی کشور که دشمنان تلاش می کنند از راه اقتصاد به ما آسیب بزنند و برای این منظور ما را از فناوری و تکنولوژی های جدید محروم می کنند، تنها راه موفقیت ما تکیه بر اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان است.


وی افزود: برای اینکه رشد اقتصادی درون زا داشته باشیم، نیاز داریم رابطه دانشگاه و صنعت را تقویت کنیم، بنابراین دانشگاهیان ما باید متناسب با نیازهای صنعت فعالیت و پژوهش کنند.


این کارشناس اقتصادی در بررسی وضعیت شرکت های دانش بنیان گفت: اگر هر چیزی بخواهد به بار بنشیند باید بسترهای لازم آن فراهم شود؛ به عنوان مثال در شوره زار نمی شود گندم کاشت و شرایط دیگری احتیاج است. در خصوص شرکت های دانش بنیان نیز شرایط مهیا نیست.


اسماعیلی در خصوص مشکلات پیش روی این شرکت ها و پارک های علم و فناوری افزود: مشکل تخصیص بودجه بزرگترین چالش ماست؛ چرا که کمبود بودجه عملاً باعث می شود کار زیادی در این مراکز انجام نپذیرد.


کارشناس پارک علم و فناوری فارس ضمن تاکید بر اهمیت این مقوله گفت: رابطه ضعیف دانشگاه ها و صنایع چالش دیگر این شرکت هاست؛ صنایع غالباً اعتقادی به محصول کار این شرکت ها ندارند و ترجیح می دهند از روش های پیشین خود استفاده نکنند و حاضر به ریسک کردن نیستند، بنابراین نیاز است یک نهادی این اطمینان را به صنایع بدهد که در صورت زیان، هزینه های آنها جبران خواهد شد.


وی در پایان اشاره کرد: اگر می خواهیم در حوزه اقتصاد دانش بنیان دستاورد و کامیابی داشته باشیم باید این دو معضل بزرگ مرتفع شود و راه حل آنها هم پیچیده نیست، تنها کافی است دولت با در نظر گرفتن سهم بیشتری برای این بخش، اقدام به تاسیس یک صندوق برای تامین مالی و تضمین کارایی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار