آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۰۷۴۶
لاریجانی در دیدار سفیر سوئیس:

نگاه مردم ایران به سوئیس مثبت است/ مجلس از بسط همکاری‌ها حمایت می‌کند

رئیس مجلس گفت: مجلس از بسط همکاری‌ها و مناسبات براساس منافع متقابل در همه زمینه‌ها استقبال و حمایت می‌کند.
نگاه مردم ایران به سوئیس مثبت است/ مجلس از بسط همکاری‌ها حمایت می‌کند

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار جولیو هاز سفیر سوئیس در تهران با اشاره به سابقه روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با سوئیس، گفت: نگاه مردم ایران به سوئیس، مثبت است و این کشور به عنوان یک کشور بی‌طرف می‌تواند نقش مفیدی ایفا کند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ظرفیت‌های متعددی در زمینه‌های مختلف سیاسی، پارلمانی، تجاری و فرهنگی برای گسترش هر چه بیشتر سطح روابط وجود دارد، افزود: مجلس از بسط همکاری‌ها و مناسبات براساس منافع متقابل در همه زمینه‌ها استقبال و حمایت می‌کند.
 
رئیس مجلس در این راستا از دوهمتای سوئیسی خود برای سفر به جمهوری اسلامی دعوت به عمل آورد.
 
در ادامه این دیدار همچنین جولیو هاز سفیر جدید سوئیس در تهران ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های دولت کشور متبوعش برای گسترش روابط در زمینه‌های مختلف به ویژه تجاری و اقتصادی با کشورمان، گفت: انتصاب اینجانب به عنوان سفیر کشور سوئیس در تهران با هدف تحکیم و گسترش هر چه بیشتر مناسبات با جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.
 
وی در ادامه افزود: ظرفیت‌های موجود در ایران برای توسعه همکاری‌ها و روابط فیمابین به ویژه در زمینه انرژی، قابل توجه و اعتناست که باید از آن کمال بهره را برد.
 
سفیر سوئیس با ابراز خرسندی از توفیقات حاصله در روند مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب در ژنو ابراز امیدواری کرد که با گشوده شدن افق‌های جدید در روابط ایران با مجموعه کشورهای اروپایی شاهد تحقق تمام زمینه‌های معطوف به تعمیق مناسبات در جهت منافع متقابل باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار