آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۰۸۰۳
مسئول قرار گاه جهادی شهید میرزاکوچک جنگلی؛

اردوی جهادی زادگاه خدمت بی منت است

مسئول قرار گاه جهادی شهید میرزاکوچک جنگلی در مراسم شکوه هجرت گفت:اردوی جهادی زادگاه خدمت بی منت است
اردوی جهادی زادگاه خدمت بی منت است

به گزارش خبرنگار«»خبرگزاری دانشجو» از رشت،علی فتحی پیش از ظهر امروز در مراسم شکوه هجرت در دانشگاه گیلان، مدیریت هوای نفس،خدمت به مردم و تعاون و خودباوری را سه موضوع مهم در اردوهای جهادی عنوان کرد.

وی با اشاره به مطالبه گری از مسئولین در اردوهای جهادی گفت:مطالبه گری باید به همراه واقعیت باشد.

مسئول قرار گاه جهادی شهید میرزاکوچک جنگلی با بیان اینکه حضور ما در مناطق محروم به مانند یک پیمانکار نیست تصریح کرد:در روستاها و مناطق محروم مشکلات زیادی وجود داردو ما به عنوان پیمانکار مجری انجام پروژه های بزرگ نیستیم بلکه باید مشکلات را ازنزدیک ببینیم،بشنویم ودرک کنیم تا بتوانیم واقعیت را به صورت واقعی از مسئولین مطالبه کنیم.

فتحی بابیان اینکه دمیدن روح جهادی به مردم روستا از برکات زیادی برخوردار است گفت: وقتی مسئولین پس از 30 سال و آن هم به واسطه اردوی جهادی در روستای محروم و در جمع جهادگران حضور می یابند، نشان از ایمان بالاو روح معنوی وبا اخلاص است که خود را وقف اسلام و انقلاب نموده اند.

مسئول قرار گاه جهادی شهید میرزاکوچک جنگلی افزود: مسئولین نیز سربازان این نظام هستند و باید جهادگران مطالبه صحیح درباره مشکلات روستاها را بدور از هیجانات از آنها بخواهند و مسئولین نیز بدون هیچ قصوری باید از جهادگران بسیجی که بی ادعا به خدمت به روستائیان می پردازند،در حمایت و کمک کردن به آنها هیچ دریغی ننمایند

وی در ادامه بیان کرد: شرکت مسئولین جهادی در جلسات شورای اداری شهرستانها می تواند بهترین فرصت برای ارائه گزارش و درخواست بودجه ازمسئولین باشد.

فتحی تشکیل جلسه قبل از برگزای اردوهای جهادی ، بررسی مشکلات و موانع و دسته بندی در سطوح مختلف کارها را از بهترین راهکارها درهرچه بهتر برگزاری اردوهای جهادی عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عمار
-
۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۷
خيلي رفق کم لطفي ميکنن
چند روزپيش تيم جهادي ما عکس و خبر براتون فرستاد اما ....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار