آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۰۹۰۸
از سوی انتشارات سروش؛

«سی وشش وضعیت نمایشی» به بازار کتاب آمد

کتاب «سی و شش وضعیت نمایشی» اثر ژرژ پولتی با ترجمه سید جمال آل احمد و عباس بیاتی از سوی انتشارات سروش منتشر و به بازار نشر عرضه شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «سی و شش وضعیت نمایشی» اثر ژرژ پولتی با ترجمه سید جمال آل احمد و عباس بیاتی از سوی انتشارات سروش منتشر و به بازار نشر عرضه شد؛ کتاب حاضر ترجمه یکی از منابع مهم در زمینه ادبیات دراماتیک است.

 

بر اساس این گزارش،هم رخدادهای عاطفی از سی‌و‌شش وضعیت مختلف تشکیل شده‌‌اند؛ این جمله ادعای نویسنده کتاب است. شرایط عاطفی مختلفی مثل بلا، لابه، عشق، تعقیب، جنون، ایثار در راه آرمان، همه چیز فدای هوس، جنایت عشقی، عشق به دشمن، جاه طلبی، حسادت بیجا، قضاوت اشتباه، پشیمانی و بازیابی گم‌‌شده از این دست‌‌ هستند.

 

گفتنی است، نویسنده هر وضعیت را تعریف کرده و در ذیل هر وضعیت، عوامل شکل‌‌دهنده آن وضعیت آمده است و نمونه‌‌هایی از آن وضعیت در داستان‌های کلاسیک نیز ذکر شده است. همین‌طور هر وضعیت به بخش‌های فرعی تقسیم شده است. این وضعیت‌ها برای نویسندگان رمان، نمایشنامه و داستان کوتاه سکوی پرشی است تا بتوانند درون‌‌مایة داستان خود را بیافرینند.

 

لازم به ذکر است، چاپ پنجم این اثر در 197 صفحه، شمارگان یک هزار نسخه و با قیمت 70000 ریال از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان نمایشنامه نویسی قرار گرفته است.

 

علاقمندان برای تهیه کتاب به صورت تک جلدی و کلی به فروشگاه مطهری سروش به نشانی خیابان شهید مطهری، نرسیده به خیابان شهید مفتح، جنب ساختمان سروش، تلفن 88310610-021 و یا به فروشگاه مرکزی سروش (ترنجستان سروش) به نشانی خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، فروشگاه ترنجستان سروش، تلفن 66493620-021 تماس حاصل نمایند. همچنین مرکز پخش پکتا ( نماینده انحصاری پخش آثار انتشارات سروش) به نشانی: خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، جنب فروشگاه ترنجستان سروش، تلفن 66973203 ( 20 خط) آماده عرضه کلی و جزئی این کتاب به علاقمندان است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار