آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۶۳۵
وزیر بهداشت در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

منشور حقوق بیمار باید نهادینه شود/ با وضع یک قانون نمی‌توان به حقوق بیمار دست یافت

وزیر بهداشت درباره منشور حقوق بیمار گفت: با قاطعیت نمی‌توانم بیان کنم که منشور حقوق بیمار در تمام بیمارستان‌ها (چه خصوصی و چه دولتی) اجرا می‌شود.

وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، درباره منشور حقوق بیمار گفت: با قاطعیت نمی‌توانم بیان کنم که منشور حقوق بیمار در تمام بیمارستان‌ها (چه خصوصی و چه دولتی) اجرا می‌شود.


وی افزود: اجرای منشور حقوق بیمار با فرهنگ عمومی ارتباط دارد؛ یعنی پزشکانی که در وزارت بهداشت یا سایر دستگاه‌های دولتی مشغول به کار هستند، بخشی از این جامعه اند و اگر رفتاری می کنند باید توجه داشته باشند که رفتارشان در جامعه بازتاب دارد.


هاشمی با اشاره به اجرای منشور حقوق بیمار بیان کرد: قسمتی از این منشور را به دیوار (به صورت اعلانات و یا تابلو) آویزان کرده‌ایم و در معرض دید عموم قرار داده ایم که البته این یک کار شکلی است.


وزیر بهداشت در ادامه تصریح کرد: اجرا و انجام منشور حقوق بیمار به اخلاق، وجدان و مسئولیت افراد بستگی دارد و با وضع یک قانون نمی توان تصور کرد که تمام کارها در این زمینه پایان یافته است.


وی در مورد تکریم بیماران بیان کرد: مدیران و روسای بیمارستان ها باید بر کارهایی که در بیمارستان‌ها انجام می‌شود، نظارت داشته باشند، البته احترام و تکریم دیگران، بخصوص بیماران به ذات و فرهنگ خانوادگی پزشکان بستگی دارد.


هاشمی در پایان گفت: منشور حقوق بیمار را نمی‌توان به‌صورت دستور به پزشکان و جامعه پزشکی ابلاغ کرد، احترام به حقوق بیمار باید در تمام بیمارستان‌ها و در فکر تمام مسئولان نهادینه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار