آثار نخستين جشنواره آخرين منجي چند رسانه‌اي مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۲۵۶
دبير علمي دومين جشنواره بين‌المللي آخرين:

آثار نخستين جشنواره آخرين منجي چند رسانه‌اي مي‌شود

دبير علمي دومين جشنواره بين‌المللي آخرين منجي اعلام كرد: 500 مقاله و تعداد زيادي از آثار نخستين جشنواره آخرين منجي به زودي در قالب كتاب و نرم‌افزار چند رسانه‌اي «آخرين منجي» منتشر مي‌شود.

سيدحامدحسيني تصريح كرد:‌‌‌ آثار برگزيده نخستين جشنواره بين‌المللي آخرين منجي، نزديك به 500 مقاله معتبر و تعداد زيادي شعر، داستان كوتاه، نماهنگ و فيلم كوتاه بود كه هم اكنون مورد ارزيابي مجدد قرار گرفته و با هماهنگي انجام شده با معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، موسسه فرهنگي اطلاع‌رساني تبيان و معاونت فرهنگي نيروي مقاومت بسيج به زودي در قالب كتاب و نرم‌افزار چند رسانه‌اي آخرين منجي به جامعه فرهنگي، هنري كشور ارائه خواهد شد.

ي با اشاره به اعلام فراخوان ارسال آثار با موضوع ايده‌ها و طرح‌هاي نو در سال نوآوري و شكوفايي اظهار داشت: علاوه بر انتشار آثار برگزيده، طرح‌هاي برتر در قالب مسائل راهبردي عرصه مهدويت در دبيرخانه علمي اين جشنواره به صورت تخصصي بازنگري شده و با كمك نهادهاي ذيربط از جمله ستاد عالي كانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد كشور، استانداري تهران، و معاونت فرهنگي اجتماعي شهرداري تهران اجرا خواهد شد.

فراخوان ارسال آثار دومين جشنواره آخرين منجي با موضوعات جهان در انتظار منجي، نقش زنان و جوانان در نهضت انتظار، و ولايت فقيه؛ تبلور منجي‌گرايي در جهان معاصر از نيمه ارديبهشت ماه آغاز و تا آخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار