آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۳۳۷۲
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ایلام:

9 دی لبیک مردم ایران به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ولی فقیه بود

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ایلام در بیانیه‌ای سالروز 9 دی ماه را لبیک مردم ایران به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ولی فقیه اعلام کرد.
9 دی لبیک مردم ایران به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ولی فقیه بود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ایلام در بیانیه‌ای سالروز 9 دی ماه را لبیک مردم ایران به ندای «هل من ناصر ینصرنی» ولی فقیه اعلام کرد.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: صفحات تاریخ نظام جمهوری اسلامی سرشار از خلق حماسه های بی نظیری از مردم سرافراز این مرز و بوم است که همواره ظلم ستیزی و دفاع از حقانیت را به اثبات رسانده اند. از جمله حماسه های ماندگار و ارزشمند ملت ایران خلق راهپیمایی نهم دی ماه سال 1388 است، این ملت وفادار به ارزش های والای انقلاب ثابت کردند که تحت هیچ شرایطی در حمایت و تبعیت از ولی فقیه خویش کوتاهی نکرده و گوش به فرمان مولا و مقتدای خویش هستند.


این بیانیه آورده است: ابعاد گسترده و حجم عظیم این رویداد مردمی به اندازه ای مافوق محاسبات بشری بود که مقام معظم فرمودند: لطف خداوند متعال و روح حسین بن علی (ع) در تمام لحظات آن حماسه ماندگار دیده می شد. راهپیمایی به یاد ماندنی 9 دی نمایشی از طوفان غضب فرو خورده، انزجار مردم ولایتمدار، ابراز ارادت به اهل بیت و جوشش غیرت عوام عزت مدار در مقابل هتاکی ها و حرمت ‌شکنی های خواص غافل و ساده لوح بود که بدون توجه به واقعیات جامعه ایران فضای کشور را در مقطعی از زمان به سمت و سوی بحران سوق می دادند.


در پایان این بیانیه آمده است: بزرگداشت این روز تاریخی و حماسه فراموش نشدنی ملت بزرگ ایران موجبات تقویت بیش از پیش این فرهنگ را در جامعه فراهم می سازد. تا وقتی که ایرانیان به سلاح بصیرت مسلح بوده و به قدرت بازدارنده ولایتمداری مجهز هستند استکبار جهانی نخواهد توانست خواب های پریشان و شیطانی خود را درباره این کشور تعبیر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار