به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، در این دیدار که مرتضی شایسته، سیروس تسلیمی، حبیب اسماعیلی، بیژن امکانیان، اصغر بانکی، و جلال قزل عیاق به نمایندگی از کانون پخش کنندگان حضور داشتند مباحثی درخصوص حمایت از پخش و اکران و همچنین اهمیت آن، مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفت.
محمدرضا جعفری جلوه در این نشست ضمن تاکید بر حمایت بنیاد از ساماندهی پخش فیلم در سینماهای کشور یادآور شد: از مهمترین سیاستهای فراروی بنیاد حمایت از بخش خصوصی و فعالان این عرصه میباشد.
وی پیش نیاز ارتقاء فرهنگی را رونق اقتصادی دانسته و افزود: الگوی مطلوب ما در سینما، سینمای فرهنگی پرجاذبه و پرمخاطب است که برخی از آن به عنوان فرهنگی تجاری یاد میکنند اما پر واضح است ارجحیت بر مقوله فرهنگی است و الگوی مطلوب که دورهای نیز پیگیری میشد طرح فیلم خوب، سالن خوب و اکران خوب میباشد. مدیریت پخش باید همواره خود را امتداد مدیریت فرهنگی سینما بداند.
مدیر عامل بنیاد همچنین سیاستهای حمایتی بنیاد را به محورهایی چون حمایت قبل از تولید، تولید و پس از تولید تقسیم نموده و در ادامه تشریح نمود: نظر به اینکه موضوع مشترک ما پخش میباشد باید نشستهایی به منظور آشتی مخاطب با سینما با مشارکت بخشهای مختلف از جمله سینما شهر برگزار کرده تا بتوانیم به طرحهای مشترکی برسیم.
جعفری جلوه در پایان با اشاره به وضعیت نامطلوب دفاتر پخش اذعان داشت: دفاتر فعلی پخش نیاز به بازسازی و نو سازی دارد و باید از امکانات و تجهیزات روز دنیا بهره مند شوند.
مرتضی شایسته در ابتدای جلسه ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از قبول مسئوولیت بنیاد از سوی جعفری جلوه، به مجموعه مشکلاتی که دفاتر پخش و سینما در حوزه اکران با آن روبرو هستند اشاره کرده و گفت: بنیاد سینمایی فارابی از اهمیت ویژهای برای سینماگران برخوردار است. امیدواریم با توجه به اهمیت موضوع و تعامل و همفکری با مدیریت جدید بنیاد بتوانیم مشکلات موجود را به حداقل برسانیم.