محمدحسین هوشمند در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: سال 88 در جریان فتنه به نظام، کشور و ملت ایران ظلم شد و واجب بود تا همه افراد شناخته شده در کشور در قبال این جریان موضع گیری و از حقوق ملت دفاع کنند، اما متاسفانه یک عده که کم هم نبودند، ترجیح دادند آن زمان سکوت کنند و منافع شان را در سکوت دیدند.
وی افزود: آنچه که موجب ناراحتی است این است که عده ای از اصولگرایان نیز در آن زمان ترجیح دادند سکوت کنند. شاید مسئله سکوت برخی از اصلاح طلبان و همصداییشان قابل پیش بینی بود؛ چرا که حزبشان در انتخابات شکست خورده بود، اما سکوت اصولگرایان هیچ توجیهی نداشت، البته همان زمان هم وقتی دروغ تقلب مطرح شد، یکسری از افراد و مسئولان سریعاً در قبال آن موضع گیری کردند که این عمیقاً قابل تقدیر و تشکر است.
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه امیرکبیر با اشاره به سالروز 9 دی اظهار داشت: چطور است که بعد از گذشت چهار سال همان افرادی که به ملت ظلم کرده اند، طلبکار شده اند؟ و چطور است که ساکتین فتنه حالا دارند از سران فتنه دفاع می کنند؟ البته ملت ما هوشیار است و تمام جهت گیری های افراد را می بینند و به خوبی می فهمد که چه کسانی واقعاً بر سر مواضع و آرمان هایشان هستند.
این فعال سابق دانشجویی همچنین با اشاره به انتشار پیش نویسی از منشور حقوق شهروندی توسط دولت بیان کرد: قانون اساسی ما و احکام اسلام همه جوانب حقوق مردم را در نظر گرفته و در این زمینه کمی و کاستی وجود ندارد تا ما مجبور باشیم برای جبرانش چیزی تحت عنوان «منشور حقوق شهروندی» بنویسیم؛ به نظر می رسد تدوین این منشور از سوی دولت و برخی حامیانش فقط یک ابزار سیاسی برای ارضای افکار عمومی است. اگر از نظر این افراد حقوق شهروندی واقعاً محترم است برای احقاق حقوق ضایع شده ملت در درگیری های فتنه 88، باید سران فتنه را محاکمه کنند.