خواجه سروی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره منشور حقوق دانشجویی گفت: هر سند یا منشوری که بخواهد در حوزه وزارت علوم تصویب شود باید الهام گرفته از اسناد بالادستی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و در راس آنها سند دانشگاه اسلامی باشد.
معاون فرهنگی سابق وزارت علوم اضافه کرد: ما یک سند بالادستی در حوزه دانشگاهی داریم که نخبگان کشور با عنوان سند دانشگاه اسلامی بر روی آن کار کرده اند، به هر حال منشور حقوق دانشجویی یا هر طرح دیگری باید الهام گرفته از این سند باشد.
وی افزود: شاید اشکالی در نفس منشور حقوق دانشجویی نباشد، اما این مهم است که محتوای منشور چه می خواهد باشد؛ باید این منشور در چارچوب سند بوده که قابلیت اجرا داشته باشد؛ همچنین نباید خلاف اسناد بالادستی باشد.
خواجه سروی خاطرنشان کرد: اگر این منشور بر اساس سند دانشگاه اسلامی باشد و مسئولان وزارت علوم خواسته باشند حقوق دانشجویان را تامین بکنند مورد قبول است، وگرنه تعبیری که از این منشور می شود در حد یک کار سیاسی و شعاری است که جماعت دانشجو را تحریک می کند تا برای کارهای سیاسی بعدی آماده شود.
معاون فرهنگی سابق وزارت علوم خاطرنشان کرد: اگر منشور حقوق دانشجویی خارج از سند باشد این گونه تعبیر می شود که گردآورندگان این منشور می خواهند برخی دانشجویان را با شعارهای جدید هماهنگ کنند تا بعد بتوانند از آنها بهره برداری سیاسی داشته باشند؛ اگر قرار است چنین چیزی تصویب شود باید با اطلاع شورای اسلامی شدن باشد؛ من معتقدم اگر این منشور به تصویب شورای اسلامی شدن نرسد، برداشت و شائبه سیاسی بودن این طرح در دانشگاه ها ایجاد می شود.