کد خبر:۲۸۶۲۴۲
سید نظام‌الدین موسوی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد

لزوم پاسخگویی دولت در برابر برخوردهای تبعیض‌آمیز با رسانه‌های منتقد

مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه برخورد دولت با رسانه‌های منتقد تبعیض‌آمیز است، گفت: دولت باید در این امر پاسخگو باشد.
سید نظام‌الدین موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در ارزیابی برخورد دولت با رسانه‌های منتقد گفت:‌ مقوله آزادی بیان و آزادی مطبوعات امری است که در قانون اساسی بر آن تاکید شده و مطبوعات و رسانه‌ها نیز در چارچوبی که قانون برای آنان تعریف کرده است، فعالیت می‌کنند، با این شرط که فعالیت‌های آنها علیه نظام اسلامی و مبانی اعتقادی و انقلابی نباشد.
 
وی با بیان اینکه آزادی مطبوعات محصول انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: آزادی مطبوعات هدیه دولت و گروه خاصی نیست و هیچ دولت و گروهی نمی‌تواند خود را متولی آزادی مطبوعات قلمداد کند؛ چرا که این امر محصول انقلاب اسلامی است.
 
مدیرعامل خبرگزاری فارس به تشریح برخوردهای دوگانه در دوران اصلاحات پرداخت و اظهار داشت: از سالیان قبل شاهد برخوردهای دوگانه با مطبوعات هستیم و سابقه آن به دوران اصلاحات برمی‌گردد؛ در آن دوران رسانه‌های زنجیره‌ای به اسم آزادی بیان به اعتقادات و مبانی دینی خدشه وارد می‌کردند و به تشویش اذهان عمومی می‌پرداختند.
 
موسوی ادامه داد:‌ دولت اصلاحات در آن زمان تلاش می‌کرد تا ورود رسانه‌ها به خطوط قرمز و نقض مبانی دینی و اعتقادی را در چارچوب آزادی بیان تعریف کند، اما در مقابل، کوچکترین انتقادی به دولت را مصداق حریم‌شکنی تلقی می‌کرد؛ من به خاطر دارم در آن زمان برخی نشریات ارزشی صرفاً به دلیل انتقادهای آنها به سیاست فرهنگی دولت اصلاحات تعطیل شدند.
 
وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد شرایط دوران اصلاحات در این دولت نیز در حال بازتولید است، خاطرنشان کرد: بخش‌هایی از دولت در تلاشند تا فضای هرج و مرج گونه ای برای رسانه ها ایجاد کنند تا با ساختارشکنی‌ها به عبور از خط قرمز‌ها بپردازند و در مقابل باب انتقاد از عملکرد افراد و دستگاه ها را با برخورد چکشی ببندند.
 
مدیرعامل خبرگزاری فارس به ذکر نمونه‌هایی از توهین به مقدسات و مبانی اعتقادی کشورمان پرداخت و گفت:‌ در این چند وقت شاهد بودیم که روزنامه بهار در مقاله خود به مقام امیرالمومنین توهین کرد یا برخی از مجله‌ها نص صریح قرآن را به بازی گرفتند و برخی از مجلات اعلام کردند که مشکل اصلی ایران دینداری است؛ این در حالی است که متولیان دولتی با شعار آزادی بیان از این موارد عبور می کنند، ولی رسانه های منتقد دولت را به راحتی توقیف می نمایند.
 
موسوی گفت: ‌ما شاهدیم که در این دولت، با یک روزنامه به دلیل پرداختن به محتوای یک قرارداد نفتی که فسادهای زیادی به همراه داشته است، برخورد  می‌شود، اما از سویی دیگر افراد با شعار آزادی بیان، مبانی اعتقادی را زیر سوال می‌برند، در حالی که به آنها تذکر جدی هم داده نمی شود، بنابراین برخوردی که دولت با رسانه‌ها دارد برخوردی دوگانه است که مسئولان باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار