کد خبر:۲۸۷۴۰۲

پیام روحانی به مادورو/ رئیس‌جمهور ونزوئلا در آینده نزدیک به ایران می‌آید

معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با رئیس‌جمهور ونزوئلا پیام کتبی رئیس‌جمهور کشورمان را تقدیم وی کرد؛ مادورو در این دیدار گفت: در آینده نزدیک به تهران سفر می‌کند.
پیام روحانی به مادورو/ رئیس‌جمهور ونزوئلا در آینده نزدیک به ایران می‌آید

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجید تخت روانچی، معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های سیاسی با مقامات ونزوئلا، شب گذشته با نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا ملاقات و پیام کتبی حسن روحانی رئیس جمهور را تقدیم وی کرد.

 

در این ملاقات که وزرای امور خارجه و امور ریاست جمهوری ونزوئلا نیز حضور داشتند، رئیس جمهور ونزوئلا ضمن تمجید از مقاومت ملت و دولت ایران در برابر فشارهای امپریالیسم، حمایت دولت و ملت ونزوئلا از آرمان‌های آزادیخواهانه و استقلال طلبی ایران را مورد تاکید قرارداد.

 

وی ضمن برشمردن دستاوردهای همکاری دو کشور در حوزه‌های صنعتی، خانه سازی، علمی و فناوری، ایران را یک قدرت رو به رشد دانست که شایسته احترام و توجه ویژه است.

 

نیکلاس مادورو افزود: به منظور تحکیم روابط و بحث و بررسی افق‌های جدید همکاری در روابط فیمابین، قصد دارد در آینده‌ای نزدیک به ایران سفر کند.

 

شایان ذکر است معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه ضمن ابلاغ سلا‌م‌های گرم حسن روحانی به رئیس جمهور ونزوئلا، روابط با این کشور را برای ایران مهم دانست و اراده دولت برای تعمیق و گسترش همکاری‌ها را مورد تاکید قرار داد.

 

در این ملاقات همچنین برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در آینده‌ای نزدیک مورد توافق طرفین قرار گرفت که انتظار می‌رود زمینه‌ها و فرصت‌های جدیدی را برای کار پیش روی شرکت‌های ایرانی قرار دهد.

 

لازم به ذکر است، نیکلاس مادورو در انتخابات 14 آوریل سال 2013 توانست در رقابتی تنگاتنگ با رقیب خود  کاپریلس رادونسکی که گرایشات به شدت غربی دارد، پیروز شود. وی و حزب حاکم متحد سوسیالیست ونزوئلا توانست همچنین در انتخابات 8 دسامبر بیش از 70 درصد کرسی‌های شهرداری و شوراهای شهری را نیز به دست آورد.

برچسب ها:
مادورو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار