کد خبر:۲۸۸۱۲۱

سرپرست دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

سرپرست جدید دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیر کل حوزه ریاست و مدیرکل امور استان‌های دانشگاه پیام‌نور کشور در یاسوج معرفی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سرپرست جدید دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته با حضور مدیر کل حوزه ریاست و مدیرکل امور استان های دانشگاه پیام نور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از روسای ادرات استان و دانشجویان در سالن الغدیر دانشگاه پیام نور یاسوج معرفی شد.


سرپرست دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم رشد علمی و توسعه مراکز علمی استان در سال های اخیر را فزاینده دانست و گفت: لازمه ارتقای این وضعیت، کیفی سازی فعالیت های علمی در انشگاه های استان است.


عنایت الله نجیب زاده به محرومیت استان و لزوم اتحاد مسئولان بخش های مختلف با همدیگر اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور استان دارای 9 واحد دانشگاهی است که با رشد کیفی خود از نبود امکانات اولیه و مناسب رنج های زیادی می کشد.


وی نبود هیات علمی قوی را یکی از مهمترین ضعف های این دانشگاه دانست و گفت: تلاش برای ایجاد فضای امن برای دانشجو، اساتید و اعضای هیات علمی باید در خور شان این افراد باشد و امنیت بالاترین رکن یک نهاد علمی است.


سرپرست دانشگاه پیام نور استان به لزوم توجه جدی به فعالیت های فرهنگی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: بدسلیقگی در مسائل فرهنگی می تواند باعث بی اخلاقی و بروز کارهای غلط در مراکز دانشگاهی شود.


لازم به ذکر است، پیش از این رضا یوسف وند، مدیریت دانشگاه پیام نور استان را بر عهده داشت.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار