آریایی نژاد در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به انتشار لیست پزشکان زیرمیزی بگیر گفت: این اقدام از لحاظ اخلاقی، قانونی و شرعی انتشار اسم قبل از محاکمه پسندیده و درست نیست ولی باید سرعت محاکمه را بالا ببرند و به سرعت اعلام کنند که این افراد محاکمه شده اند.
وی افزود: اعلام اسامی پزشکان با استفاده از حروف الفبا، دردی از مردم دوا نمی کند، اگر بخواند با این روش پزشکان متخلف را معرفی کنند حروف الفبا کم خواهیم آورد و این اقدام فایده ندارد.
نماینده مردم همدان گفت: پزشکی که زیرمیزی گرفته است را باید شناسایی و سپس محاکمه کنند و حکم پزشک متخلف را صادر کنند و حتی اسم صادر کنند، مشکلات مردم را برطرف کنند، مشکل مردم این نیست که چه کسی زیر میزی می گیرد، درد مردم این است که باید با این پزشکان برخورد شود و این پدیده ریشه کن شود.
وی در ادامه تصریح کرد: با تقویت بیمه و حمایت پزشک و پرداخت عادلانه حق الزحمه پزشک این پدیده رخ نمی دهد ولی به هر صورت با این پدیده نباید سطحی برخورد کرد.
نماینده مجلس در مورد انتشار اسامی پزشکان گفت: انتشار این اسامی اقدامی در جهت شفاف سازی نیست بلکه این اقدام دقیقاً مبهم ساختن فضای اجتماعی است. باید در خصوص این مسائل احتیاط را کنار گذاشت.
وی در ادامه بیان کرد: افرادی که زیرمیزی دریافت می کنند اراذل و اوباش اقتصادی هستند چگونه اراذل و اوباش را سریعاً می گیریم و اعدام می کنیم ولی سازمان نمی تواند با این افراد برخورد کند؟ اما باید از جهتی این مورد را هم در نظر گرفت که این افراد علم دارند و باید افرادی جایگزین کنیم ولی باید در هر صورت با این پزشکان برخورد شود.
نماینده مجلس در مورد راهکارهای پیشگیری گفت: باید به جای مجازات متخلفان راهکارهای پیشگیری از این تخلفات را آموخت.راهکار ف رعی و برای تعداد کم، برخورد فیزیکی و مجازات است، هر مفصلی را باید آسیب شناسی کنیم و سپس به برخورد بپردازیم.
وی با اشاره به تعداد پزشکانی که زیرمیزی می گیرند، گفت: تعداد افرادی که زیرمیزی می گیرند بیش از 140 نفر است، حداقل در شهرستان ملایر 10 نفر زیرمیزی بگیر ماهر وجود دارد و در تهران بیش از این تعداد مشخص شده است و این پدیده در جامعه ما دیگر به نام زیرمیزی پنهان مشهور نیست بلکه به صورت آشکار و رومیزی است.
وی در مورد اخلاق پزشکی اظهار داشت: هرپیشه ای اخلاق خود را می طلبد و تمام اقشار جامعه اخلاقی برگرفته از دین و هنجارهای مذهبی و ملی برای هر پیشه ای وود دارد اما زمانی که اقتصاد اصل تلقی می شود، اخلاق پزشکی نیز فدای اقتصاد می شود باید اقتصاد وسیله ای در اختیار بشر باشد، زمانی که بشر در خدمت اقتصاد باشد، به انسانی تبدیل می شود شبیه افراد و پزشکان امروزی.
نماینده مردم ملایر در مورد روسای بیمارستان و شریک بودن آنها در پدیده زیرمیزی بیان کرد: ممکن نیست پزشکی زیرنظر رئیس بیمارستان باشد و رئیس بیمارستان ندارند آن پزشک چه اقداماتی انجام می دهد. مشخص است که روسای پزشکان نیز در این قضیه سهم خود را گرفته اند.
وی در مورد برخورد با متخصصین گفت: در کشور و در حال حاضر امکان برخورد با پزشکان متخلف وجود ندارد، چون تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر تا اندازه ای زیاد است که باید با تعداد کثیری از پزشکان برخورد شود و به همین دلیل باید به تربیت پزشکان روی آورد.
نماینده مجلس در دفاع از پزشکان اظهار داشت: پزشکان زمانی به گرفتن پول اضافه دست می زنند که حقوق کافی دریافت نکنند و به همین دلیل حقوق پزشکان باید مناسب سازی شود.
آریایی نژاد اظهار داشت: تشکیل پرونده برای پزشکان متخلف اقدام سختی نیست و سازمان نظام پزشکی می تواند این اقدام را به سرعت انجام بدهد و مردم از پدیده زیرمیزی واقعاً زجر می کشند.
نماینده مجلس گفت: در بیمارستان ها پدیده جدیدی به نام «دلالی تخت» درحال شکل گیری است، ابتدا اعلام می کنند که تخت خالی وجود ندارد و خدمه با دریافت مبلغی تخت را برای بیمار خالی می کند وقتی اقتصاد اصل باشد، جامعه پزشکی اخلاقیات خود را از دست می دهد.