آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۳۸۹
ظریف در کنفرانس امنیتی مونیخ:

آمریکا چند سال به دنبال برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران بود / ایران برای آغاز گفت‌وگو با عربستان آماده است

وزیر امور خارجه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: آمریکا چند سال به دنبال برچیدن برنامه هسته‌ای ایران بوده و هنوز هم از همان ادبیات استفاده می‌کند.
آمریکا چند سال به دنبال برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران بود / ایران برای آغاز گفت‌وگو با عربستان آماده است

به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»،محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در نشست امنیتی مونیخ گفت: آمریکا چند سال به دنبال برچیدن برنامه هسته‌ای ایران بوده و هنوز هم از همان ادبیات استفاده می‌کند.

 

وی که در میزگردی که با موضوع ایران در مونیخ برگزار شده، همچنین گفت: توهم آمریکا مبنی بر احتمال برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران، تاکنون از دستیابی به توافق و پایان مناقشه هسته‌ای جلوگیری کرده است.
 
وزیر امور خارجه ایران همچنین این تصور را که تهران به دلیل تحریم‌ها حاضر به مذاکره شده، اشتباه خواند و گفت: نتیجه تحریم‌ها 18 هزار سانتریفیوژ جدید ایران و خشم مردم نسبت به آمریکا بوده است.
 
ظریف در این نشست که با حضور «کارل بیلت» وزیر خارجه سوئد، «یوکیا آمانو» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و «کریس مورفی» سناتور آمریکایی برگزار شد، تصریح کرد: که ایران تبعیض را نمی‌پذیرد و قبول نمی‌کند که از حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای محروم شود. وی تأکید کرد که مناقشه هسته‌ای باید از طریق موضع برابر و احترام متقابل حل و فصل شود.
 
وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارهای اخیر خود با مقامات کشورهای همسایه، گفت: ایران دیپلماسی سازنده را آغاز کرده است. ظریف در مورد روابط با عربستان هم گفت هیچ‌یک از دو کشور از رقابت با هم نفع نمی‌برند و به سود دو طرف است که با هم همکاری کنند. وی افزود: «مشترکات ما بسیار بیشتر از اختلافاتمان است. ایران برای آغاز گفت‌وگو با عربستان آماده است
 
وی در بخش دیگری از این نشست به بحران سوریه پرداخت و گفت: تا زمانی که کشورهای خارجی قصد اعمال نظر در این کشور را داشته باشند، این بحران همچنان ادامه می‌یابد. او همچنین به حضور تروریست‌های خارجی در سوریه پرداخت و گفت تعداد زیادی از نیروهای افراطی از آمریکا و اروپا برای پیوستن به گروه‌های تندرو به سوریه رفته‌اند. ظریف افزود با وجود آنکه در موضوع نشست ژنو 2 برخورد نادرستی با ایران صورت گرفت، اما تهران همچنان به یافتن راهکار برای پایان دادن به بحران سوریه، متعهد است.
 
ظریف در پاسخ به اظهارات بیلت که گفت: ایران باید بحث حقوق بشر را نیز مد نظر قرار دهد، گفت ایران و اتحادیه اروپا در سفر آتی «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی این اتحادیه، در مورد این موضوع گفت‌وگو می‌کنند.
 
وی با اشاره به بی‌اعتمادی مردم ایران به غرب، گفت: غربی‌ها در بی‌اعتمادی به ایران تنها نیستند و مردم ایران هم بی‌اعتمادی عمیقی نسبت به غرب دارند. وی ‌تاکید کرد که این اعتماد از دست رفته به خودی خود بازیابی نمی‌شود و باید برای آن تلاش کرد.

 

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه در نشست امنیتی مونیخ گفت آمریکا چند سال به دنبال برچیدن برنامه هسته‌ای ایران بوده و هنوز هم از همان ادبیات استفاده می‌کند.

وی که در میزگردی که با موضوع ایران در مونیخ برگزار شده، همچنین گفت توهم آمریکا مبنی بر احتمال برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران، تاکنون از دستیابی به توافق و پایان مناقشه هسته‌ای جلوگیری کرده است.

وزیر امور خارجه ایران همچنین این تصور را که تهران به دلیل تحریم‌ها حاضر به مذاکره شده، اشتباه خواند و گفت نتیجه تحریم‌ها 18 هزار سانتریفیوژ جدید ایران و خشم مردم نسبت به آمریکا بوده است.

ظریف در این نشست که با حضور «کارل بیلت» وزیر خارجه سوئد، «یوکیا آمانو» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و «کریس مورفی» سناتور آمریکایی برگزار شد، تصریح کرد که ایران تبعیض را نمی‌پذیرد و قبول نمی‌کند که از حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای محروم شود. وی تأکید کرد که مناقشه هسته‌ای باید از طریق موضع برابر و احترام متقابل حل و فصل شود.

وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارهای اخیر خود با مقامات کشورهای همسایه، گفت ایران دیپلماسی سازنده را آغاز کرده است. ظریف در مورد روابط با عربستان هم گفت هیچ‌یک از دو کشور از رقابت با هم نفع نمی‌برند و به سود دو طرف است که با هم همکاری کنند. وی افزود: «مشترکات ما بسیار بیشتر از اختلافاتمان است. ایران برای آغاز گفت‌وگو با عربستان آماده است.»

وی در بخش دیگری از این نشست به بحران سوریه پرداخت و گفت تا زمانی که کشورهای خارجی قصد اعمال نظر در این کشور را داشته باشند، این بحران همچنان ادامه می‌یابد. او همچنین به حضور تروریست‌های خارجی در سوریه پرداخت و گفت تعداد زیادی از نیروهای افراطی از آمریکا و اروپا برای پیوستن به گروه‌های تندرو به سوریه رفته‌اند. ظریف افزود با وجود آنکه در موضوع نشست ژنو 2 برخورد نادرستی با ایران صورت گرفت، اما تهران همچنان به یافتن راهکار برای پایان دادن به بحران سوریه، متعهد است.

ظریف در پاسخ به اظهارات بیلت که گفت ایران باید بحث حقوق بشر را نیز مد نظر قرار دهد، گفت ایران و اتحادیه اروپا در سفر آتی «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی این اتحادیه، در مورد این موضوع گفت‌وگو می‌کنند.

وی با اشاره به بی‌اعتمادی مردم ایران به غرب، گفت غربی‌ها در بی‌اعتمادی به ایران تنها نیستند و مردم ایران هم بی‌اعتمادی عمیقی نسبت به غرب دارند. وی ‌تاکید کرد که این اعتماد از دست رفته به خودی خود بازیابی نمی‌شود و باید برای آن تلاش کرد.

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13921113001183#sthash.GcyRCudO.dpuf

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۶
آمريکا: ظرف داريم چه غم داريم .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار