کد خبر:۲۹۱۷۳
جريمه يک شرکت توزيع کننده قطعات خودرو
يک شرکت بزرگ توزيع کننده قطعات خودرو بيش از 2 ميليارد ريال جريمه شد.
به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان، در پي بررسي نحوه عملکرد يک شرکت بزرگ توزيع کننده لوازم يدکي و قطعات خودرو، بازرسان بازرگاني استان تهران در فرآيند انجام تحقيقات نسبت به چگونگي و نحو توزيع، دريافتند اين شرکت در فروش باطري 55 آمپري يک نوع خودرو، درصد سود مجاز عمده فروشي و خرده فروشي را رعايت نکرده و مرتکب تخلف گران فروشي شده است.
اين گزارش حاکيست، پس از جمع آوري مدارک و مستندات متقن پرونده شرکت متخلف جهت صدور راي به تعزيرات حکومتي ارسال شد.
اتهامات وارده از طرف شعب 56 بدوي تعزيرات حکومتي نيز محرز و متخلف به پرداخت 2 ميليارد و 974 ميليون و 423 هزار ريال جزاي نقدي در حق دولت محکوم شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.