کد خبر:۲۹۱۸۷۹

تذکر معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایلام به اساتید دانشگاه

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای به موقع اعلام نکردن نمرات دانشجویان به اساتید این مرکز آموزشی تذکر داد.
تذکر معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایلام به اساتید دانشگاه

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، بنا به آیین نامه ای که از سوی وزارت های علوم و بهداشت به دانشگاه های مربوطه ابلاغ شده است اساتیدی که در این مراکز آموزشی تدریس می کنند موظف هستند که 240 ساعت یا به عبارتی دیگر 10 شبانه روز بعد از برگزاری آخرین امتحان در هر ترم تحصیلی، نمرات دانشجویان را به معاونت آموزش دانشگاه مربوطه ابلاغ کنند.
 

در صورت همکاری نکردن اساتید و عدم ارائه به موقع نمرات معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایلام به مدرس مذکور اخطار شفاهی می دهد.
 

با ادامه روند این کم کاری، از سوی دانشگاه به استاد متخاطی تذکر کتبی ابلاغ خواهد شد.
 

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اعلام اولتیماتوم به استادان این مرکز که تا 24 بهمن ماه جاری از اعلام نمرات دانشجویان خودداری کنند اخطار داد که اگر از انجام وظیفه خود کوتاهی کنند جریمه خواهند شد و عواقب آموزشی آن صرفا متوجه شخص استاد می گردد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار