به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، نشست همایش جنگ نرم روز گذشته با حضور فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام، مسئول بسیج دانشجویی، روسای دانشگاه ها و معاونان فرهنگی مراکز آموزش عالی ایلام در محل سپاه پاسداران این استان تشکیل شد.
اورنگ، مسئول سازمان بسیج اساتید ایلام در این جلسه با اشاره به تقسیم بندی جنگ های بشر به نرم و سخت گفت: در جنگ سخت کشورهایی که مورد تهاجم قرار می گیرند امکان ایستادگی دارند و از نظر حقوقی می توانند به نهادهای بین المللی شکایت کنند؛ اما در هجمه نرم، این امواج هستند که مرزها را درمی نوردند و به فرهنگ ملل حمله می کنند.
وی ویژگی های جنگ نرم را اینگونه بیان کرد: از هم پاشیدگی ارزش ها، باورها و فرهنگ جامعه هدف، دامن زدن به اختلافات میان مردم و مسئولان و افزایش توقعات مردم برخی از قابلیت های این نوع مبارزه است.
اورنگ ادامه داد: استکبار در جنگ نرم از رسانه های دیداری و شنیداری شامل سایت های اینترنتی، رادیوهای خارجی و شبکه های ماهواره ای برای تحقق اهداف خود استفاده می کند و سعی در سلب کردن اعتماد مردم به نظام دارد.
مسئول سازمان بسیج اساتید ایلام خاطرنشان کرد: بسیج اساتید استان ایلام در نظر دارد با برگزاری همایش جنگ نرم به مقابله با تهدیدات دشمن در غالب افزایش بیش از پیش بصیرت اساتید این استان مبادرت ورزد.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این همایش تصریح کرد: فراخوان این برنامه به اساتید بسیجی دانشگاه های ایلام ابلاغ شده است، مدرسین از طریق آزمون ورودی پایش می شوند و مجوز شرکت در همایش به آنها اعطا می گردد.
اورنگ افزود: کارگاه های آموزشی این همایش در روزهای 7، 8 و 9 اسفند ماه با حضور 120 داوطلب در 2 نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج اساتید ایلام تشکیل کارگروه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را بخش مهم این همایش دانست و گفت: برپایی نمایشگاه های منافقین، انجمن حجتیه، بهائیت، انقلاب در گذر حوادث و ماهواره از برنامه های جانبی این برنامه است.
وی ادامه داد: این همایش با حضور اساتیدی مانند سردار طلایی، حاتمی، باسری، شعبانی و نائینی برگزار می شود.
اورنگ خاطرنشان کرد: دانشگاه امام حسین (ع) به 10 نفر از اساتید برتر در همایش جنگ نرم ایلام گواهی و رتبه فرماندهی جنگ نرم اعطا می کند.