کد خبر:۲۹۳۸۱۹
وزیر بهداشت خبر داد:

ارتقای کیفیت آموزش پزشکی منجر به ارتقای نظام سلامت می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توسعه و ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی به ارتقاء نظام سلامت دست می‌یابیم.
ارتقای کیفیت آموزش پزشکی منجر به ارتقای نظام سلامت می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ سید حسن هاشمی گفت: باید با استفاده بهینه از منابع و پرهیز از بخشی نگری به ارتقاء سطح آموزش عالی کشور کمک کنیم.

 

وی با اشاره به بالا بودن ظرفیت شورای آموزش پزشکی و تخصصی، خواستار استفاده مناسب و بهینه از ظرفیت این شورا برای دستیابی به همه اهداف از پیش تعیین شده در حوزه آموزش پزشکی شد.

 

هاشمی با اشاره به مشکلات اجرایی در حوزه آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: باید با فاصله گرفتن از برنامه‌ریزی صرف و سیاست‌گذاری، برنامه‌ای اجرا شود تا ضمن ایجاد تغییر در ساختار این حوزه، از ظرفیت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز استفاده شود.

 

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود مهمترین چالش نظام سلامت را کمبود اعتبارات این حوزه عنوان کرد و اختصاص درآمدهای ناشی از فاز دوم طرح هدفمندی یارانه‌ها به حوزه سلامت را یکی از اصلی‌ترین راهکارها در حل مشکلات سلامت عنوان کرد.

 

بنابراین گزارش، در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای شورای آموزش پزشکی و تخصصی به بیان نقطه نظرات در حوزه ی فعالیت های این شورا پرداختند. بازنگری استاندارد ها، تشکیل کمیته های پشتیبانی، بحث اقتصاد در آموزش، ارتقاء حوزه اطلاعات و  آمار، ارتقاء کیفی و تغییرات اساسی در شورا جهت پیشرفت در حوزه ی آموزش و سلامت، طرح سطح بندی خدمات آموزشی جهت گسترش رشته ها، اجرای قوانین و مصوبات مطرح شده در شورا، آموزش روابط بین الملل و آموزش اخلاق در پزشکی از جمله موضوعاتی بود که اعضای شورای آموزش پزشکی و تخصصی در این نشست به آن اشاره کردند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار