کد خبر:۲۹۴۳۰۷
تکرار/ طبیب زاده نوری در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد
تکذیب اختصاص یک تا سه درصد اعتبار دستگاه ها به پژوهش
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات اظهارات معاون پژوهشی وزارت علوم مبنی بر تصویب یک تا سه درصد اعتبارات دستگاه ها به پژوهش را تکذیب کرد.
زهره طبیب زاده نوری در گفت وگو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، درباره اظهارات وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم مبنی بر تصویب اختصاص یک تا سه درصد اعتبارات دستگاه ها به پژوهش گفت: این قانون در صحن مجلس حتی اجازه مطرح کردن پیدا نکرد.
وی افزود: محمد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات این موضوع را در قالب پیشنهاد مطرح کرد اما متاسفانه رای نیاورد و بودجه پژوهش حتی اجازه افزایش نیم درصد هم نیافت.
این نماینده تهران، شمیرانات و اسلامشهر گفت: محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت اختصاص اعتبار یک تا سه درصدی اعتبارات دستگاه ها به پژوهش را خارج از تکلیف دولت بیان کرده است به همین دلیل در مجلس نیز رای نیاورد.
طبیب زاده نوری افزود: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات این موضوع را با جدیت پیگیری کرد و در جریان تمام مراحل آن هستیم و آقای احمدی می تواند از سایت مجلس شورای اسلامی اطلاعات دقیق درباره این موضوع را کسب کند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، اختصاص یک تا سه درصد اعتبار دستگاه ها به پژوهش در بودجه 93 به دلیل مشکلات اقتصادی کشور حذف شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.