رمضانعلی سبحانیفر در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: هر کشوری خواهان این است که توسعه اقتصادی داشته باشد و در راستای این توسعه اقتصادی، از استقلال نیز برخوردار باشد که لازمه این اهداف رسیدن به یک مقاومت اقتصادی است.
وی افزود: کشور ما ایران با قرار گرفتن در منطقه خاورمیانه و برخورداری از توانمندیها و استعدادهای بالقوه و با بهرهگیری درست از منابع موجود خود میتواند از یک وضعیت خوب اقتصادی برخوردار شود.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه ما از یک اقتصاد مستقل بیبهرهایم؛ چرا که گرفتار یک اقتصاد تک محصولی شدهایم و این برای کشور ما یک ضعف به شمار میرود.
رمضانیفر برای تحقق اقتصاد مقاومتی بر کاهش وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی تاکید کرد و گفت: در حال باید به گونهای برنامه ریزی شود تا از این ضعف خارج شویم، همان گونه که در برنامه پنجم توسعه نیز دیده شده است، اما متاسفانه تا به امروز موفقیتی در این زمینه حاصل نشده است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاستهایی بر این قضیه با حساسیتی بسیار بیشتر از گذشته تاکید فرمودند و توجه مسئولان امر، بخصوص مردان اقتصادی کشور را معطوف به برنامهریزی درست در راه تحقق توسعه، رشد و پویایی کشور و رهایی از وابستگی به نفت تا پایان برنامه کردند.
وی بیان داشت: برای اجرای سیاستهای ابلاغی توسط رهبر نیاز به همدلی، همکاری و همیاری کلیه دستگاهها است که البته کمک مردم را نیز میطلبد تا جهادگونه وارد این میدان شوند.
رمضانیفر با اشاره به الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی یادآور شد: دولت باید به فرآیندهایی که در مسیر اقتصاد، تولید و صنعت میباشد، توجه بیشتری کرده و به گونهای عمل کند تا این فرآیندها روان و با سرعت بیشتری انجام شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: مجلس شورای اسلامی نیز باید با وضع قوانین و مقررات در حمایت از تولید، صنعت و از شکوفایی اقتصادی گام برداشته و ضعفها را برطرف کند.
این نماینده مجلس افزود: اقتصاد مقاومتی به معنای رنج اقتصادی برای کل کشور و مردم نیست، بلکه مقاومسازی اقتصاد در برابر طوفانها و تهدیدات دشمنان است تا نتوانند به ما ضربه وارد کنند.
وی به تشریح وظایف بخشهای مختلف اقتصادی کشور پرداخت و بیان کرد: بخش کشاورزی با وجود کم آبیهای موجود باید با مکانیزه کردن سیستمها و آبیاری تحت فشار و قطرهای با افزایش بهرهوری و اشتغال در مسیر خودکفایی محصولات کشاورزی نیز گام بردارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بخش معدن را نیز در تحقق اقتصاد مقاومتی شریک دانست و گفت: ما هنوز معادن زیادی داریم که کشف نشده، درصدی هم که به بهرهبرداری رسیده، بیشتر محصولاتشان را خام فروشی میکنند؛ ما باید با فرآوری این محصولات نه تنها از ارزبری جلوگیری کنیم، بلکه با افزایش صادرات، برای کشور ارزآوری نیز داشته باشیم.
رمضانیفر در پایان خاطرنشان کرد: انشالله با تدوین یک برنامه جامع و کامل برای رسیدن به یک اقتصاد مقاومتی و با استفاده درست از نیروی کار خوبی که داریم، به بهرهوری و ارزش افزوده لازم رسیده و در تحقق اقتصاد مقاومتی سربلند و موفق شویم.