اغتشاشگران با تجمع هاي خياباني سناريوي شكست خود را در انتخابات پي گيري مي كنند
كامران فتح اللهي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اين كه، پس از مناظره مواضع برخي كانديداها كه نسبت به انقلاب و نظام مبهم بود، مشخص شد اظهار داشت: غالباً كساني كه اين روزها در خيابان ها تجمع مي كنند، افرادي بي منطق و يا از روي تعصب و موارد سليقهاي وارد اين فضا شدهاند.
اين فعال دانشجويي با بيان اين كه، كساني كه پشت پرده اين اغتشاشها هستند با استفاده از اين فضا، طرفداران موسوي و كروبي را تحريك و جهت دهي مي كنند، تصريح كرد: هزينه هايي كه دشمنان از جهالت اين افراد استفاده ميكنند تا فضاي جامعه را ملتهب كرده و به آشوب بكشانند بيسابقه است.
وي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در حرم امام راحل مبني بر اين كه، اغتشاشگران يا خائن هستند يا جاهل، خاطرنشان كرد: غالباً اين افراد غافل هستند و خائنان هم پشت پرده اين عده را هدايت مي كنند.
فتح اللهي با تاكيد بر اين كه قصد دارند تا تفكر و گفتمان امام (ره)، انقلاب و رهبري در رياست جمهوري هم غالب نشود، اذعان داشت: قطعاً اين افراد چه براي قبل و چه براي بعد از انتخابات برنامه ريزي كرده اند تا استقلال ايران را زير سئوال برند، اما اين در حالي است كه مردم ايران با بصيرت ويژه و هوشياري كه دارند تمام اين توطئه ها را نقش بر آب مي كنند./انتهاي پيام/