کد خبر:۲۹۶۰۸۷
سرپرست دانشگاه صنعتی بابل:

مهندسی به معنای خلاقیت و ایجاد نشاط در جامعه است

سرپرست دانشگاه صنعتی بابل گفت: مهندسی یعنی خلاقیت، ساختن و سازندگی و ایجاد پویایی و نشاط در جامعه.
مهندسی به معنای خلاقیت و ایجاد نشاط در جامعه است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، جواد واثقی امیری صبح امروز در مراسم گرامی داشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی بابل اظهار داشت: در ایران روز پنجم اسفند سالروز تولد خواجه نصرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است.

 

وی ادامه داد: خواجه نصیرالدین طوسی مهندسی سیاستمدار، نویسنده ای مبتکر، حکیمی منجم، ریاضی دانی اهل معرفت و فیلسوفی بی نظیر در عصر خود بود.

 

سرپرست دانشگاه صنعتی بابل تصریح کرد: تاریخ پر افتخار ایران اسلامی مشحون از دانشمندان و مهندسان فرهیخته ای است که پایه گذار تمدن بزرگ اسلامی ایرانی برای این مرز و بوم بوده اند.

 

واثقی فزود: روز مهندس روز تجلیل از با استعدادترین و باهوش ترین افراد جامعه و روز پاسداشت خودباوری، خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل است و روز گرامیداشت پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور است.

 

وی در ادامه حضورش در جمع صمیمی، پرشور، با نشاط و فعال و جوان دانشجو را یک افتخار دانست و افزود: مهندسی یعنی خلاقیت، ساختن و سازندگی و ایجاد پویایی و نشاط در جامعه.

 

سرپرست دانشگاه صنعتی بابل گفت: ثبت روز مهندسی در تقویم جمهوری اسلامی ایران، نشان از اهمیت این شغل و خدمات آن دارد و تاکید کرد: نظارت و حضور مهندس در تولید یک مصنوع، به مصرف کننده اطمینان خاطر می‌بخشد و رفاه، آسایش و حتی پیشرفت‌ها در حوزه سلامت نیز مدیون خدمات مهندسی است.

 

واثقی گفت: مهندس باید اخلاق مهندسی را رعایت کند، متعهد به دانش مهندسی باشد و جامعه نیز باید از مهندسان در رشته تخصصی شان استفاده کند.   

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار