آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۶۱۴۳
ولایتی در جمع دانشجویان دانشکده خبر:

رسانه مهمترین میدان برای دفاع از منافع اقتصادی و اسلامی کشور محسوب می‌شود

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:رسانه مهمترین میدان برای دفاع از منافع اقتصادی، ملی، اسلامی و تاریخی هر کشوری و کشور ما محسوب می‌شود.
رسانه مهمترین میدان برای دفاع از منافع اقتصادی و اسلامی کشور محسوب می‌شود

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در گردهمایی دانشجویان و اساتید دانشکده خبر، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه من ورزشکار نیستم، اما ورزشکاران را دوست دارم، گفت: بنده هم اهل رسانه نیستم، اما اهالی رسانه را دوست دارم. از زمان فعالیت در وزارت امورخارجه با اصحاب رسانه آشنا شدم و اهمیت این بخش را تا حد زیادی می‌شناسم.

 

وی با بیان اینکه در دوران مشروطه مطبوعات را رکن چهارم مشروطه پس از قوا می‌دانستند، گفت: از زمانی که انسان خود را شناخته، سعی کرده به شکلی خود را به دیگران بشناساند. زمانی این از طریق خط، زبان و زمانی از طریق اشکال هنری بوده است.

 

ولایتی ادامه داد: اما (ره) به کسانی که از سوی سازمان تبلیغات به دیدارشان آمده بودند گفتند که از برای خدا تبلیغ کنید و پس از آن این شعار در دیوارها و بخش‌های مختلف به عنوان یک سخن ارزشمند نوشته شد.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کار پیامبران چیزی جز تبلیغ نبوده است، خاطرنشان کرد: بلاغت و رساندن و ابلاغ یک پیام الهی کار پیامبران است و کار رسانه هم در همین زمینه تعریف می‌شود که البته این ابلاغات در جایی در بعد رحمانی است و در جایی نیز در بعد شیطانی دیده می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد در راه رساندن پیام حق به مردم و جامعه تلاش کردند و حتی در این مسیر جان خود را گذاشته‌اند، تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران رسانه‌هایی که تأسیس شده‌اند و یا رسانه‌هایی که وجود داشتند و پس از انقلاب جهت‌گیری خود را تغییر دادند به دنبال تقویت منافع ملی بودند و تلاش‌هایی را در این زمینه انجام داده‌اند.

 

ولایتی با اشاره به تاریخ ورود روزنامه و مطبوعات به ایران، یادآور شد: پس از شکست ایران از روسیه عباس‌میرزا، عده‌ای از افراد را برای یادگیری فرآیند کارهای مهندسی و سلاح‌سازی به اروپا فرستاد که در آن میان میرزاصالح شیرازی پس از رفتن به اروپا به امر رسانه پرداخت و با ورود به ایران کاغذ اخبار را در ایران تاسیس و شکل داد.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در عصر مشروطه هر گروهی فکر خود را از طریق روزنامه به سمع و نظر مردم می‌رساند گفت: در این بین شیخ‌ فضل‌الله نوری نیز با تأسیس گاه‌نامه‌ای مطالب خود را به مردم انتقال می‌داد و موجب شد بحث مشروعیت مطرح شود.

 

ولایتی ادامه داد: در کشور ما افرادی مانند کریم‌پور شیرازی، سیدحسین فاطمی، محمود مسعود و ... برای ایجاد و راه‌اندازی رسانه‌ها و در پای این آرمان جان خود را از دست دادند و تلاش کردند مطبوعات نقش آزادی داشته باشند تا بتوانند افکار درست را به گوش مردم برسانند و نقش مهمی در تنویر افکارعمومی داشتند.

 

وی با اشاره به نقش مطبوعات در انتقال به ایران، گفت: به فاصله 24 ساعت پس از صدور پیام امام(ره) این پیام به مردم می‌رسید و در تنویر افکارعمومی نقش مهمی را ایفا می‌کرد.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تنوع رسانه‌ها امروزه بسیار متنوع است و ملتی بدون داشتن رسانه امکان دفاع از حاکمیت ارزی خود را ندارد، یادآور شد: امروز حوزه جنگ به رسانه‌ها کشیده شده، به طوری که ما برای دفاع از منافع خود از رسانه استفاده می‌کنیم و سایر کشورها نیز همین طور، چنانکه در انگلیس که مردم آن به خساست معروف هستند هزینه‌های زیادی در زمینه ایجاد رسانه‌ها انجام داده‌اند.

 

ولایتی با اشاره به اینکه امروز نیز در قائله‌ای مثل اکراین رسانه‌های روسیه و غربی اخبار را در راستای منافع خود منتشر می‌کنند، گفت: هیچ‌کدام از آنها در جهت منافع مردم عمل نمی‌کنند و اگر خود آنها نیز رسانه‌ای نداشته باشند اسیر رسانه‌هایی می‌شوند که در آن نقش بازی می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: هرچه قدر در تنوع رسانه و ارتقای کیفیت آن کار کنیم کم تلاش کرده‌ایم و کشورهای مختلف با وجود مشکلات زیادی در این بخش از کار تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه رسانه مهمترین میدان برای دفاع از منافع اقتصادی، ملی، اسلامی و تاریخی هر کشوری و کشور ما محسوب می‌شود، گفت: آنچه مهم است حضور انسان‌هایی است که در این مسیر کار می‌کنند و اشخاصی مانند خبرنگاران، عکاسان، کارگردانان و تدوین‌گران از افراد زحمت‌کشی هستند که در این عرصه حضور دارند.

 

ولایتی با اشاره به خاطره ای از مذاکرات خود با کشور عراق و جنگ، گفت: در این دوران ما در بن آلمان مصاحبه مطبوعاتی داشتیم و حدود 300 نفر عکاس و خبرنگار در این جلسه حضور داشتند و تمام صندلی‌ها پرشده بود که نشان‌دهنده اهمیت و تأثیرگذاری اطلاع‌رسانی و نقش مطبوعات بود.

 

وی ادامه داد: زمانی نیز ما عازم شهر بوسنی در جریان حوادث بوسنی و هرزگوین شدیم و به ما اعلام کرده‌ بودند که تک تیراندازان در فرودگاه و باند ممکن است افراد را مورد هدف قرار دهند و به همین دلیل دیواره‌های آهنی در باند فرودگاه نصب کرده‌ بودند و من پس از پیاده شدن از هواپیما صدای مخلوط انگلیسی و فارسی را از پشت دیوارهای آهنی شنیدم که مرا صدا می‌زدند و دیدم خانم کیریستین امانپور در پشت دیوارها مرا صدا می‌کرد و از من مصاحبه می‌خواست. یعنی نه فکر جان خود بوده و نه ملاحظه‌ جان من را داشت که البته مصاحبه خود را که در جهت اهداف رسانه‌ای‌اش بود، گرفت.

 

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: آن رسانه‌ها در آن زمان توانستند با ابزار رسانه‌ای خود قراردادی را به بوسنی هرزگوین تحمیل کنند و خون هزاران کشته مسلمان این کشور را هدر دادند.

 

ولایتی با اشاره به اینکه این مسئله نشان‌دهنده نقش رسانه در جهت شیطانی و پیگیری مطالبات شیطانی بود، خاطرنشان کرد: اهالی رسانه و رسانه‌های ایرانی در جهت رحمانی بخش رسانه فعالیت می‌کنند و سربازانی در عرصه دفاع از هویت ملی خودشان قدم برمی‌دارند و امیدوارم با غیرت دینی و ملی شما خبرنگاران نیز در صف اول این جبهه باشید.

برچسب ها:
ولایتی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار