علی محمد نائینی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، با بیان اینکه دشمن سازمان یافته و با نقشه فعالیت می کند، بیان داشت: استکبار با استفاده از استراتژی جنگ نرم به پتانسیل های دموکراتیک در داخل یک کشور، نافرمانی های مدنی و رویارویی مردم در برابر دولت دامن می زند.
وی افزود: جنگ نرم، زمانمند و مکانمند است، سرویس های رسانه ای غرب، دفاتر جاسوسی در کشورهای مورد هجمه، اتاق های فکر و سفارتخانه های غربی در کشورهای مختلف مکان هایی برای برپایی کودتای نظامی مدرن می باشند.
رئیس دانشکده فرهنگ دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به اینکه جنگ نرم ریشه در تاریخ دارد، تصریح کرد: این نوع حربه در زمان معاویه بسیار پیچیده تر و گمراه کننده تر از زمان حاضر بود.
نائینی گفت: در قرن بیست و یکم، 32 کودتای رنگی و مخملی در کشورهای مختلف رخ داده است که 18 نمونه از آنها به نتیجه رسیده اند. غربی ها در فتنه 88 تمام دارایی و ظرفیت فکریشان را در ایران سرمایه گذاری کردند.
وی هر حادثه ای که در جهان رخ دهد را دست مایه ای برای دخالت غربی ها دانست و افزود: انتقاد مردم به تصمیمات کشور، اعتراض به مفاد مصوبات کنگره و حتی سبد کالا اگر مدیریت نشوند زمینه را برای دست آویزی استکبار و وقوع کودتا فراهم می سازد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی بیان کرد: یکی از ابزارهای قدرت نرم استکبار استفاده از فناوری هایی است که جذابیت، یادگیری، همراه سازی و تولید کمی داشته باشند.
نائینی یکی از دلایل فروپاشی اتحادیه جماهیر شوروی را جنگ نرم دانست و گفت: استکبار با نشان دادن تصاویری مجازی و مخابره آن به دنیا به فضای ذهنی مخاطبان سمت و سو می دهد و به عنوان مثال با نشان دادن گوشه ای از تجهیزات هسته ای ایران آن را خطری برای جامعه جهانی اعلام می کند.
اسلام، قدرت بلامنازع در قرن گذشته بود
وی قدرت نرم دین اسلام را در جهان بلامنازع عنوان کرد و افزود: در قرن گذشته، ایدئواوژی اسلام زمانی در جهان فراگیر شد که جاهلیت کلیسا جهان را به قهقرای ظلمت کشانده بود، اسلام چراغ دانایی را در سرتاسر جهان فروزان کرد.
این کارشناس جنگ نرم گفت: در حال حاضر 1000 شبکه ماهواره ای عرب زبان در منطقه خاورمیانه فعالیت می کنند که بیشتر آنها با دلارهای عربستان حمایت می شوند.
نائینی ادامه داد: آل سعود با اختصاص 8 میلیون دلار از 12 میلیون درآمدهای نفتی خود را صرف تبلیغ اسلام وهابیت می کند.
وی با اشاره به شبکه لبنانی المنار بیان داشت: تعداد پرسنل این شبکه به یک شانزدهم کارمندان BBC عربی هم نمی رسد؛ اما یکی از پنج شبکه برتر در جلب مخاطب در میان هزار شبکه عربی است.
رئیس دانشکده فرهنگ دانشگاه جامع امام حسین(ع) تاکید کرد: پایه و اساس اسلام ناب محمدی حقیقت و درستی می باشد، با توجه به فطرت حقیقت جویی که خداوند در نهاد انسان قرار داده است کانال هایی دارای مخاطب هستند که واقعیات را اشاعه دهند.
آمریکا بدون رعایت الزامات به گزینه نظامی عمل نخواهد کرد
نائینی بیان کرد: آمریکا بدون رعایت الزامات استراتژیکی، پای در میدان کارزار با ایران نخواهد گذاشت.
وی شرایط لازم را برای عدم حمله با ایران این گونه تشریح کرد: محیط اجتماعی و افکار عمومی آمریکا آماده پذیرفتن جنگ جدید نمی باشد، جامعه جهانی به سختی متقاعد خواهد شد، و در صورت حمله آمریکا به ایران امنیت انرژی و اسرائیل به خطر خواهد افتاد.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی گفت: راهبرد آمریکا در تغییر دادن نظام فعلی ایران وقوع انقلاب، شورش یا کودتاست.
نائینی به اصول آمریکا در مبارزه اشاره کرد و افزود: جنگ باید کمتر از 45 روز واقع گردد، پرشدت، همه جانبه، کوتاه مدت و با نتایج قابل اطمینان به سرانجام برسد.
وی صرف هزینه 80 میلیون دلاری آمریکا برای اضمحلال نظام حاکم در ایران به مدت 20 سال، از برنامه های این دولت دانست و اعلام کرد: برای ایالت متحده تکیه بر ضدانقلاب ایرانی، اختلافات قومی و ائتلاف معارضین به تنهایی نمی تواند نظام برانداز باشد.
این کارشناس جنگ نرم تاکید کرد: صرف هزینه های هنگفت، حمایت های مالی و سیاسی، ایجاد پایگاه های نظامی در کشورهای همسایه و جنگ رسانه ای تنها چند فاکتور اولیه است که گزینه نظامی می تواند در کنار آنها گنجانده شود.
نائینی تصریح کرد: اصول فکری آمریکا برمبنای لیبرال دموکراسی است، رسالت دولتمردان این کشور لیبرالیزم و دموکراتیزیسیون کردن تمام کشورهای مستقل جهان است.
دموکراسی ایران با ملل جهان در راستای اشاعه ایدئولوژی اسلام باشد
وی با بیان اینکه تقسیم بندی جهان بر اساس دو ایدئولوژی شرق و غرب منسوخ شده است، بیان داشت: پس از فروپاشی شوروی و طلیعه انقلاب اسلامی، معادلات جهان به هم ریخت، مسیر تاریخ عوض گردید و اسلام در برابر بلوک غرب قرار گرفت.
رئیس دانشکده فرهنگ دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به کلام امام راحل ( ره) بیان کرد: هدف اسلام باید رفع فتنه در جهان، حاکمیت زدایی، استکبار زدایی، پیاده شدن احکام الهی، تحقق بسیج جهانی، تمدن سازی، قدرتمند کردن مولفه های داخلی و ارتباط با کشورهای مختلف جهان است.
نائینی ارتیاط با کشورهای مختلف را از ملزومات جهانی کردن ایدئولوژی اسلام دانست و گفت: این ارتباط به معنای وابستگی به اجانب نیست، بلکه زمینه برای فراگیر شدن مفهوم اسلام، مهدویت و انتظار را درونی می سازد.
وی بی ثمر بودن بیداری اسلامی در خاورمیانه را به دلیل عدم وجود رهبریت اعلام کرد و افزود: غربی ها ایران را تهدیدی بزرگ برای منافع خود می دانند و ریشه این نگرانی را در وجود ولایت فقیه عنوان می کنند.
باید با ایجاد قرارگاه های فکری و تبیین آرمان های انقلاب در برابر هجمه دشمن ایستاد
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی بیان کرد: اعتبارزدایی از رهبری و سپاه یکی از اهداف و برنامه های راهبردی استکبار است؛ تولید ده ها فیلم، مستند، عکس و بروشور علیه سپاه پاسداران و بسیج در راستای بی ارزش کردن آرمان های انقلاب است.
نائینی با بیان اینکه غربی ها توانسته اند الگو زندگی ایرانیان را تغییر دهند، ادامه داد: آنان مذاکره را به مطالبه تبدیل کرده اند. مصادیق فکری، آسیب های اجتماعی، نیازها و کمبودها در مرز های جغرافیایی از روستایی به روستای دیگر و در شهرها نسبت به یکدیگر متفاوت است.
وی استفاده از تاکتیک های مختلف در زمان و مکانهای مختلف را یکی از راهکارهای مبارزه با هجمه نرم دشمن خواند و گفت: نرمش قهرمانانه یک تاکتیک نرم است که میانه روی را در جامعه به جریان می اندازد و باعث استحکام پایه های قدرت نظام خواهد شد.
این کارشناس جنگ نرم تاکید کرد: باید با شناسایی ظرفیت های خود، ایجاد قرارگاه نرم، تولید اتاق های فکر و تبیین آرمان های انقلاب با استناد به عقل گرایی در برابر هجمه دشمن ایستاد.
رئیس دانشکده فرهنگ دانشگاه جامع امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: یکی از ارزش های جمهوری اسلامی در حوزه قدرت نرم وجود رهبریت است، سخنان مقام معظم رهبری استراتژی های غربی ها را به هم می ریزد، نباید از توفیقاتی که در اختیار داریم غافل شویم.