
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نقش بازدارندگی از ناهنجاری ها برای کشور دارد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عابدین عابدی مقدم صبح امروز در گردهمایی بزرگداشت روز شهید در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد شهادت را نهایت آرزوی تمامی جانبازان و آزادگان جنگ دانست و گفت: اگر از همه جانبازان قطع نخاع، جانبازان شیمیایی، جانبازان نابینا و سایر آن ها و آزادگانی که سال ها درد و رنج و ناراحتی بیماری و اسارت را تحمل کردهاند، پرسیده شود چه آرزویی دارند؟ خواهند گفت آرزوی شهادت و کسب اجر شهید را داریم.
وی پاسخ علمای ربانی را نیز به این پرسش مشابه دانست و تاکید کرد: مشخص است که شهادت قله است و کسانی که شهادت را قله میدانند، این دیدگاه نشات گرفته از تقوا، ایمان و معرفت آن هاست.
عابدی مقدم 22 اسفند را روزی برای بازنگری و توجه به مقام شهید بیان و تصریح کرد: بین مردم مرسوم است که اگر کسی کار خوبی انجام داد، تا زمانی که آن کار ادامه داشته باشد، نام فرد نیز زنده است.
وی افزود: حال اگر کسی برای دفاع از تمامیت ارضی کشور و ناموسش برود، او هم زنده است؛ اما زنده بودنش از جنس دیگری است.
مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی مقدم با تاکید بر زنده بودن شهدا در پیشگاه خداوند گفت: اگر معرفت داشته باشیم، میفهمیم که آنها زندهاند و روزی میخورند.
عابدی شهدا را دارای مقامی بالا دانست و خاطرنشان کرد: اگر برخی از مومنان میتوانند در درگاه الهی واسطه باشند، شهدا نیز چنین هستند و میتوانند به عنوان وسیله در درگاه الهی باشند.
وی با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: امروز اگر دشمنان ذره ای احساس کنند که میتوانند کاری انجام دهند، انجام میدهند؛ اما این فرهنگ ایثار و شهادت است که نقش بازدارندگی را ایفا میکند و این وظیفه ماست که فرهنگ ایثار و شهادت که همان آمادگی برای جان فشانی است را تبلیغ کنیم.