خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: خدا به پیامبر (ص) دستور داد که فدک را به حضرت فاطمه (س) دهد؛ اما با قبول نکردن مشرکان، زهرا (س) خطبه فدکیه را قرائت کرد که این خطبه فوق عقول انسانهای عالی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیتالله صدیقی ظهر امروز در پادگان شهید بروسنی مشهد بیان کرد: پیامبر (ص) بر اثر کسوت قیام در نماز، پاهای مبارکشان ورم کرده بود و بعد از پیامبر(ص) هیچ کس به اندازه حضرت زهرا (س) این ویژگی را نداشت.
وی با تاکید بر اینکه حضرت فاطمه (س) اساس و امالکتاب دین است، تصریح کرد: فاطمه سرمایه پیامبر (ص) بود و چنانچه فاطمه (س) نبود پیامبر نمیتوانست برای دینش بازار ایجاد کند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه حضرت زهرا (س) افق دیدی برای پیامبر ایجاد کرده بود، خاطرنشان کرد: پیامبر (ص) میفرمودند: فاطمه جلوه قلب من است.
چنانچه مسئله امامت نبود دین استمرار نمییافت
آیتالله صدیقی ادامه داد: چنانچه مسئله امامت نبود دین استمرار نمییافت و بعد از آن مسئله غدیر آمد و استمراردهنده حرکت پیامبر (ص) بود و در نهایت میدانداری و جهاد فاطمه (س) بود که حضرت علی (ع) و قرآن را نگه داشت.
وی افزود: زمانی که وجود پیامبر (ص) به پیامبری مبعوث شد جمعی از یهودیان ایمان نیاوردند؛ اما انسانهای باهوش، زیرکی کردند و به طمع آینده پیامبر را محاصره کردند و همینها بودند که درصدد ترور پیامبر برآمدند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: این افراد چون ایمان نداشتند درصدد بودند در فرصتهای مشخص حکومت را از آن خود کنند و در این راه مخالفان را از سر راه برداشته و کشتند و همچنین در زمان انقلاب اسلامی نیز همین اتفاق رخ داد؛ به طوری که افرادی با این ویژگیها درصدد بودند حکومت کنند آن هم از نوع غربی.
آیتالله صدیقی تصریح کرد: کسانی که آیندهنگر بودند در زمان پیامبر (ص)خود را با نظرات ایشان تطبیق دادند آنان مشروعیت را در آرای یک عده میدانستند و نه در آرای مردم دنبال رای گرفتن بودند؛ اما در اسلام نه اکثریت که حتی چنانچه عموم مردم رای دهند تا زمانی که خدا اجازه نداده باشد عهدهگیری حکومت غصب است؛ در اسلام حکومت برعهده خداوند و پیامبر (ص) و بعد از آن ائمه ای می باشد که در غیاب ائمه برعهده نایب بر حق ایشان است.
وی با اشاره به اینکه آرای مردم به عنوان بیعت است، گفت: بیعت کردن مردم به صحنه وارد کردن آنان است، خدا به پیامبر (ص) دستور داد فدک را به حضرت فاطمه (س) دهد؛ بنابراین خدا خود برای حضرت فاطمه این حق و هدیه را در نظر گرفته است؛ اما بعدها مشرکین این حق را قبول نمیکردند و در اینجا بود که حضرت زهرا (س) به میان آمد و خطبه فدکیه را قرائت کرد که این خطبه فوق عقول انسانهای عالی است.
امام جمعه موقت تهران افزود: حضرت فاطمه (س) تخصصهای مختلف را در این خطبه کنار هم جمع کرد و به همین دلیل است که در آن زمان مشرکین جرات ایجاد تغییر در دین را نیافتند.
آیتالله صدیقی در بخش دیگری از سخنانش گفت: حضرت رسول (ص) کارها را بین امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س)تقسیم کرد؛ به طوری که کارهای بیرون از خانه برعهده امام علی (ع) و کارهای درون خانه از آن حضرت زهرا (س) براساس سیاست ایشان است.
وی ادامه داد: حضرت رسول (ص) در زمان رحلت از همه اهالی خانه خواست اتاق را خالی کنند تا اهل بیت ایشان به درون بیایند ایشان به حضرت علی (ع) فرمودند: فاطمه گوهر گران قدر رسالت است؛ بنابراین چنانچه روزی فاطمه (س) در برج فرماندهی نشست و امری داد این فرمان، فرمان خداست.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه بیان کرد: حضرت فاطمه (س) خطاب به بانوانی که به عیادت ایشان آمده بودند فرمود: چنانچه راه جهاد و شهادت را از دست دهید چه خواهید داشت؛ وای بر کسانی که روزی شمشیرشان تیز بود و اما امروز کند شده است.
آیتالله صدیقی ادامه داد: وای بر ملتی که شعارهای خود را از دست دهد و آن تیزی را که روزی داشتند از دست بدهند از ترس اینکه برچسب تندروی بر آنها زده شود و این ترس اولین قدم شکست است.
وی خاطرنشان کرد: برخی در ابتدا دین اسلام و خون شهدا برایشان امری جدی بود؛ اما امروز اینها را به شوخی گرفتهاند، دشمنان درصددند زیربنای انقلاب را از بین ببرند؛ بنابراین باید مراقب بود.