کد خبر:۳۰۰۹۶۰

ارتش سوریه رأس‌العین و رأس‌المعره را از اشغال تروریست‌ها درآورد/ فلیطه در آستانه آزادسازی/ رنکوس هدف نهایی

تنها 48 ساعت پس از آزادسازی «یبرود»، ارتش سوریه موفق شد در ادامه عملیات خود در منطقه «القلمون» دو شهرک «رأس العین» و «رأس المعره» را آزاد کند و ...
ارتش سوریه رأس‌العین و رأس‌المعره را از اشغال تروریست‌ها درآورد/ فلیطه در آستانه آزادسازی/ رنکوس هدف نهایی

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، نیروهای ارتش سوریه موفق شدند، نیمه شب گذشته و تنها 48 ساعت پس از آزاد سازی شهر استراتژیک «یبرود» در منطقه «القلمون» واقع در ریف دمشق در جنوب سوریه شهرک «راس العین» را آزاد کنند.

 

پس از آن و تنها ساعاتی بعد دیگر یگان‌های ارتش سوریه نیز خبر آزاد سازی شهرک «راس المعره» را دادند که پس از آزاد سازی یبرود اولین هدف‌های ارتش سوریه برای پاکسازی منطقه القلمون در مرحله سوم این عملیات‌ها بود.

 

به این ترتیب هم اکنون دونقطه است که عملیات‌های ارتش سوریه باید بر آن متمرکز باشد، اول شهرک «فلیطه» که از شب گذشته و هم زمان با آغاز عملیات آزاد سازی دو شهرک راس العین و راس المعره عملیات آن آغاز شد و گزارش شده که عملیات‌های ارتش سوریه برای آزاد سازی آن هم چنان ادامه دارد که به نظر نمی‌رسد، وقت چندانی از نیروهای ارتش سوریه بگیرد و یا در آزاد سازی آن ارتش و نیروهای مسلح سوریه با مشکل و مانعی مواجه باشند.

با آزاد سازی فلیطه راه برای نیروهای ارتش سوریه جهت پاکساری مزارع «سهل الورد» و «رنکوس» فراهم می‌شود که هم اکنون مهمترین نقطه تجمع و تمرکز عناصر مسلح پس از فرار از یبرود و مزارع ریما به شمار می‌آید.

 

آخرین گزارش‌های میدانی رسیده از منطقه القلمون تاکید می‌کند که ارتش سوریه هم اکنون عملیات خود را اطراف شهرک رنکوس و مناطق اطراف «الزبدانی» و «سغایا» تا کوه‌های «الحرمون» در نزدیکی مرزهای سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده و تسلط بر این مناطق به معنای قطع کمک‌های امدادی از این مناطق به گروه‌های تروریستی در داخل سوریه است

 

همچنین با تسلط ارتش سوریه بر این مناطق و به دست گرفتن کنترل آنها امنیت بزرگراه بین‌المللی دمشق – حمص و راه‌های منتهی به جنوب سوریه یعنی سه استان درعا و القنیطره و السویدا فراهم می‌شود.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار