تطبيق دانش روز با مباحث ديني گسترش فرهنگ مطلوب را محقق ميكند
دكتر لاله افتخاري در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در زمينه گسترش فرهنگ مطلوب در جامعه، اظهار داشت: فرهنگ مطلوب، فرهنگي است كه برگرفته از آيينهاي مطابق فطرت و تامين كننده سعادت، رفاه، آرامش و كمال بشر باشد.
وي افزود: فرهنگ مطلوب زماني در جامعه گسترش مي يابد كه افراد جامعه رابطه عميقي با فرهنگ ديني داشته باشند، زيرا آشنايي با مباحث ديني زمينه سعادت و خوشبختي بشر را فراهم كرده و انسان را در برابر مشكلات پيروز مي كند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان ساخت: متاسفانه جامعه كنوني هنوز فاصله زيادي با چنين فرهنگي مطلوبي داشته و راه تحقق آن مستلزم آشنايي بيشتر نسل جوان با آموزههاي ديني است.
افتخاري با اشاره به فعاليت كميسيون فرهنگي در زمينه گسترش تبليغات ديني، گفت: فراكسيون قرآن و عترت (ع) در خصوص تعميق قرآن و مباحث ديني و ارتباط دانش روز با آن تاكنون تلاشهاي زيادي انجام داده است كه از جمله مي توان به طرح تاسيس شوراي عالي قرآن با مشاركت شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ساير نهادهاي مرتبط اشاره كرد.
وي خاطرنشان ساخت: با توجه به اينكه هنوز جايگاه ويژهاي در كشور براي گسترش فرهنگ قرآني و نظارت مستقيم بر فعاليتهاي ديني دستگاهها وجود ندارد، تصويب طرح شوراي عالي قرآني مي تواند نقش به سزايي در اين زمينه داشته باشد كه در حال حاضر اين طرح آخرين مراحل بازنگري را پشت سر گذاشته و اميدواريم در آيندهاي نزديك شاهد تصويب آن در صحن علني مجلس باشيم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود: طرح جامعه خدمات رساني به فعالان قرآني از ديگر اقدامات كميسيون فرهنگي براي گسترش فرهنگ ديني و قرآني در جهت تحقق دستيابي به فرهنگ مطلوب است كه در اين راستا، طرح تاسيس شوراي عالي قرآني مراحل نهايي تصويب خود را پشت سر مي گذارد./انتهاي پيام/