کد خبر:۳۰۳۵۱۳
بسیج دانشجویی دانشگاه‌های خراسان رضوی:

وزارت امور خارجه پاسخ کوبنده به اقدامات مداخله‌گرایانه اتحادیه اروپا دهد

بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی با صدور بیانیه‌ای در محکومیت قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و وزارت امور خارجه پاسخ کوبنده‌ای نسبت به اینگونه اقدامات مداخله‌گرایانه غرب دهد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، در متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی در محکومیت قطعنامه  پارلمان اروپا آمده است: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 1357 و بر هم خوردن نظام امپریالیستی غرب و شرق در منطقه‌ خاورمیانه و شکل‌گیری بلوک مقتدری به نام ایران اسلامی که ندای اسلام‌خواهی، عدالت‌طلبی‌ و استقلال‌خواهی خود را در برابر قدرت‌های مستکبر و ایادی منطقه‌ای آنها با ندایی رسا فریاد می‌زد، شاهد دشمنی‌های تمام قد با رای و خواست مردم این سامان بودیم.

 

 تهدید، تهاجم نظامی 8 ساله، ترور دانشمندان هسته‌ای، فتنه 88، تحریم‌های اقتصادی و دارویی تنها بخش کوچکی از کینه‌توزی‌های لیبرال‌دموکراسی و صهیونیسم بین‌الملل علیه ایران اسلامی است.

 

در این بین، پس از پایان جنگ تحمیلی توجه به مقوله‌ فرهنگ و آنچه که رهبر فرزانه‌ انقلاب اسلامی در آن سالها با دوراندیشی تهاجم فرهنگی نامیدند در کنار فتنه‌انگیزی‌های سخت و نیمه سخت مورد توجه دشمنان این ملت و ایادی سرسپرده‌ آنان در داخل قرار گرفت. کوتاهی‌های صورت گرفته در این امر از سوی برخی مدیران و مسئولان در آن سالها و حتی در شرایط فعلی، نه تنها باعث رشد برخی از این مظاهر در سطح جامعه شد، بلکه جری شدن طرف مقابل را نیز به همراه داشت.

 

به طور مثال چند سالی است که در راستای خودمحوربینی فرهنگی و تلاش در جهت تسری باورها و اعتقادات غربی به عنوان باورهایی جهان شمول، آنچه که دخالت‌های حقوق بشری خوانده می‌شود در دستور آمریکا و اتحادیه اروپا قرار گرفته است. حمایت از همجنس‌بازان، تبلیغ برهنگی و غرب‌زدگی، نگاه های غربی به حقوق زنان و آنچه که حمایت از فعالیت‌های مدنی و دگراندیشانه خواند می‌شد در جهت تغییر سبک زندگی و تخریب فرهنگی بنیان‌های اعتقادی این کشور مورد توجه سیاستگذاران فرهنگی آنان قرار گرفته است.

 

در ادامه این روند قطعنامه 23 بندی پارلمان اروپا که بحق باید از آن به عنوان قطعنامه‌ای مداخله-جویانه و صهیونیستی یاد کرد قابل ارزیابی است. این قطعنامه مداخله‌گرایانه، افتتاح نمایندگی اتحادیه اروپا تا پایان سال 2014 را با هدف آن تاثیرگذاری بر سیاست های ایران درباره وضعیت حقوق بشر و اقلیت‌ها را خواستار شده است.


جالب آنکه در این قطعنامه در خصوص آنچه که نقض سیستماتیک حقوق اساسی مردم و اعدام‌ها در ایران خوانده شده نگرانی‌های جدی خود را ابراز داشته و بر این باور است که «انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ایران بر اساس استاندارهای دموکراتیک مدنظر اتحادیه اروپا برگزار نشده است. جالب آنکه همین قطعنامه ضمن حمایت از بهاییان و فعالان فتنه 88 خواستار آزادی آنها و همکاری دولت ایران با گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل شده است.

 

اعجاب آور آنکه در مداخله‌ای بی‌شرمانه بند هفدهم این قطعنامه تاکید می‌کند که هیات‌های اعزامی پارلمان اروپا به ایران باید به دیدار با مخالفان سیاسی، فعالان جامعه مدنی متعهد بوده و به زندانیان سیاسی دسترسی داشته باشند. این نهاد همچنین همنوا با صهیونیست‌ها و غرب‌زدگان وطنی خواستار  بازگشایی انجمن منحله صنفی روزنامه‌نگاران شده است. 


ما دانشجویان بسیجی استان خراسان رضوی، ضمن محکومیت این گونه رفتارهای مداخله گرانه بر این باوریم که این گونه اقدامات از پیش طراحی شده با هدف ضربه زدن به استقلال و تمامیت ارضی این ملت می‌باشد. 


ما بر این باوریم که گرچه با آغاز مذاکرات هسته‌ای از سوی دولت یازدهم از همان بدو امر برخی دلسوزان نسبت به انفعال‌ها و لبخندهای بی‌مورد در مقابل دشمن از سوی دستگاه دیپلماسی کشور هشدار داده بودند، اما به علت انفعال‌های صورت گرفته نه تنها شاهد عقب نشینی دشمن نیستیم؛ بلکه تشدید اقدامات مداخله جویانه این بار در قالب حقوق بشر و دیگر مسائل چون توان دفاعی کشور و عمق استراتژیک کشور در منطقه هستیم.


به واقع نرمش انفعالی دستگاه دیپلماسی کشور در طول روند مذاکرات هسته ای و واکنش ضعیف نسبت به دیدارهای خارج از عرف بین‌المللی در سفرهای مقامات اروپایی به جمهوری اسلامی ایران و همچنین بی پاسخ گذاشتن یاوه گوی های مقامات آمریکایی و اتحادیه اروپا و تکیه بیش از حد به وعده‌های دروغین غربی‌ها ریشه اصلی این اتفاقات تلخ است.


 ما دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان خراسان رضوی از دولت و دستگاه دیپلماسی کشور خواستاریم که در خوش بینی خود، نسبت به مذاکرات هسته ای تجدید نظر کرده و با تکیه به توان داخلی و ساخت درونی نظام و استفاده از ظرفیت‌های نسل جوان، توانمندسازی نیروهای انقلاب را در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی در دستور کار قرار دهند.


همچنین از دولت محترم و وزارت امور خارجه درخواست می‌نماییم ضمن پاسخ‌ کوبنده نسبت به اینگونه اقدامات مداخله‌گرایانه و با به کارگیری تمامی ابزار دیپلماتیک و رسانه‌ای نسبت به پیگیری حقوقی این گونه اقدامات در مجامع بین‌المللی اقدام شایسته را به عمل آورند.


ما جوانان دانشجویی بار دیگر ضمن اعلان وفاداری به آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی و فرمایشات مقام معظم رهبری به اتحادیه اروپا و غرب زدگان داخلی هشدار می‌دهیم که اوضاع ایران با سایر کشورهایی مثل اکراین کاملاً متفاوت است و لذا پای خود را از گلیم خویش فراتر نگذارید؛ چرا که در صورت تکرار اینگونه مسائل با قصد دخالت، با سیل بنیاد بر انداز ملت ایران مواجه خواهند شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار