کد خبر:۳۰۳۵۱۴
رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور:

افزایش ۲۵درصدی قیمت نان‌های حجیم دور از ذهن نیست

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور گفت: با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی و همچنین بالا رفتن دستمزدها، افزایش قیمت نان دور از ذهن نیست.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد کرمی با بیان این مطلب اظهار داشت: دولت در این مرحله از اجرای قانون بهتر است به جای پرداخت یارانه به گندم، یازانه مستقیم نان به مردم بپردازد، زیرا با این کار قیمت آرد را آزاد می‌کند و در نتیجه احتمال وقوع مفاسد در بخش گندم و آرد به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

 

وی تصریح کرد:‌ به‌طور قطع با آزادسازی قیمت‌ها شاهد ایجاد رقابت سالم در میان تولیدکنندگان نان خواهیم بود و این مساله در نهایت به سود مصرف‌کنندگان است.

 

رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور عنوان کرد: با توجه به افزایش میزان دستمزدها و قیمت حامل‌های انرژی و... قیمت نان بین 20 تا 25درصد افزایش خواهد یافت که پیشنهاد می‌شود دولت برای حمایت از مصرف کنندگان و ایجاد شرایط رقابت سالم ماهانه 10هزار تومان بابت نان یارانه پرداخت کند.

 

کرمی افزود: اعتقاد دارم باید به سمت آزادسازی قیمت‌ها برویم، زیرا تنها مولفه تاثیرگذار بر روی کیفیت نان و آرد، این مساله است.

 

وی توضیح داد: با آزادسازی، تفاوت‌ها از بین می‌رود و تولیدکنندگان واقعی وارد بازار شده و می‌توانند فساد موجود در این بخش و ضایعات فراوان ناشی ازتولید نان به ویژه نان‌های سنتی را به حداقل رساند.

 

رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور تاکید کرد: اکنون مردم قیمت واقعی نان را پرداخت می‌کنند؛ در حالی که محصول نهایی کیفیت لازم را ندارد و در فاز دوم باید به مساله کیفیت نان در کنار افزایش قیمت آن توجه ویژه‌ای شود.

 

کرمی گفت: با آزادسازی قیمت‌ها و ایجاد شرایط رقابت شاهد افزایش کیفیت نان خواهیم بود.

 

وی درباره قیمت آرد مصرفی بیان کرد: اکنون آرد یارانه‌ای را کیلویی 610 تومان خریداری می‌کنیم و با آزادسازی قیمت آن می‌توان به تولید کمک فراوانی کرد.

 

رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور با اشاره به استقبال کم از نان‌های حجیم و نیمه حجیم در کشور اظهار داشت: امسال به نام فرهنگ و اقتصاد نام‌گذاری شده، بنابراین باید در زمینه فرهنگ استفاده از نان‌ها با کیفیت حجیم و نیمه حجیم در کشور فرهنگ‌سازی شود، زیرا متاسفانه اکنون بیش از 90درصد نان مصرفی کشور به صورت سنتی تولید می‌شود که نه کیفیت لازم را دارد و نه مانع هدررفت منابع می‌شود.

 

کرمی خاطرنشان کرد: امسال باید به جایی برسیم که 50درصد از نان‌های مورد استفاده مردم حجیم و نیمه حجیم باشد.

 

وی ادامه داد: با فرهنگ‌سازی باید بستری را فراهم کنیم تا مردم این گونه نان‌ها را انتخاب کنند.

 

به گفته رییس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم کشور ترکیه با فرهنگسازی کاری کرده که اکنون 95درصد تولیداتش را نان حجمی و نیمه حجیم تشکیل می‌دهد و عراق و افغانستان نیز تولید و استفاده ازاین نان را در برنامه‌های خود قرار داده اند.

 

کرمی در پایان خاطر نشان کرد: باید به سمت تغییر ساختار تولید نان و ارتقای کیفیت آن در کشور گام‌های اساسی برداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار