کد خبر:۳۰۶۵۲۸
میرتاج‌الدینی در جمع خبرنگاران خبر داد:

برگزاری نشست مشترک نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو با رئیس سازمان صداوسیما

معاون پارلمانی صداوسیما از برگزاری جلسه مشترک نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو و رئیس سازمان صداوسیما در سه‌شنبه هفته آینده خبر داد.
برگزاری نشست مشترک نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو با رئیس سازمان صداوسیما

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی صداوسیما در حاشیه جلسه علنی امروز(چهارشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به نامه 111 نماینده مجلس شورای اسلامی درباره امکان نقد آزادانه توافقنامه ژنو در صداوسیما گفت: این نامه به دنبال نامه قبلی 19 نفر از نمایندگان مجلس به رئیس صداوسیما درخصوص نقد توافقنامه ژنو نوشته بودند و درخواست کرده بودند که امکان نقد توافقنامه ژنو را در رسانه ملی به دست بیاورند.

 

وی افزود: ریاست سازمان در پاسخ به آنها گفته بودند که شرایط آماده نیست و ما رویکرد حمایتی در خصوص توافقنامه ژنو داریم و رویکرد انتقادی درباره توافقنامه ژنو در برنامه ما نیست.

 

معاون پارلمانی صداوسیما ادامه داد: بعد از نامه اول ما مجددا نامه نمایندگان را دریافت کردیم و این نامه در صداوسیما مورد بررسی قرار گرفت حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی گفت: فعلا برنامه‌ای که برای آن داریم برای بررسی این نامه و نحوه نقد توافقنامه جلسه‌ای را با نمایندگان داشته باشیم.

 

وی افزود: در این نشست که تلاش می‌کنیم هفته آینده با حضور نمایندگان نگارنده این نامه و جمعی از صاحبنظران این مسئله مورد بررسی قرار بگیرد.

 

وی افزود: در خصوص توافقنامه ژنو رویکرد صداوسیما کاملا مشخص بوده است و در همه موارد مذاکرات رویکرد صداوسیما نیز همینگونه بوده است. در اینجا هم که صداوسیما به عنوان یکی از ارکان نظام که مسئله را دنبال می‌کند موضوع مورد بررسی جدی قرار بگیرد و این مسئله با رویکرد حمایتی قابل بررسی است و هرچقدر مردم در جریان توافقنامه ژنو در جریان باشند پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه را از این توافقنامه خواهند داشت.

 

وی در ادامه درباره زمان قطعی این دیدار گفت: احتمالا این دیدار سه‌شنبه هفته آینده با حضور ریاست سازمان صداوسیما خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار